fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’empresa d’Espaitec Abervian SRL i el projecte Pidgin d’un estudiant de l’UJI, premiats en el Concurs 5UCV Startup

L’empresa d’Espaitec Abervian SRL i el projecte Pidgin d’un estudiant de l’UJI, premiats en el Concurs 5UCV Startup

La iniciativa t茅 com a objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores i traject貌ries empresarials de les universitats p煤bliques valencianes.

L’empresa del Parc Cient铆fic i Tecnol貌gic de la Universitat Jaume I聽Abervian聽SRL i el projecte Pidgin, promogut per un estudiant de l’UJI, han estat premiats en la fase interuniversit脿ria del Concurs 5UCV聽Startup, una iniciativa dirigida a premiar les millors iniciatives emprenedores i traject貌ries empresarials de les universitats p煤bliques valencianes pel seu car脿cter innovador, triple impacte en el seu entorn, viabilitat i creixement.

El concurs, emmarcat en les activitats del Conveni Campus de l’Emprenedoria Innovadora subscrita amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, planteja dues modalitats:聽startup, per a empreses, i j煤nior, per a projectes emprenedors que encara no estan creats.

De les 10 empreses candidates proposades per les cinc universitats p煤bliques valencianes per a la categoria聽startup,聽Abervian聽SRL s’ha al莽at amb el segon premi de 5.000 euros.聽Aberbian聽SRL, situada a聽Espaitec, 茅s una empresa tecnol貌gica del sector de l’energia fundada per Javier聽Barahona聽i David Oliver, titulats de l’UJI del M脿ster en Enginyeria Industrial i del Grau en Enginyeria El猫ctrica.

D’altra banda, el projecte聽Pidgin, promogut per Mario Ram贸n, estudiant del Grau en Publicitat i Relacions P煤bliques de l’UJI, i Jorge S谩nchez, titulat en Enginyeria Qu铆mica per la Universitat d’Alacant, ha estat un dels guardonats entre les deu candidatures que s’han proposat per a la categoria j煤nior. Aquest projecte t茅 com a objectiu contribuir a la integraci贸 i el desenvolupament integral de les persones sordes a trav茅s d’un instrument de traducci贸 bidireccional en temps real.

En l’acte de lliurament de premis, que s’ha celebrat el 5 d’octubre a Val猫ncia, tamb茅 s’ha visibilitzat el valor de la dona emprenedora amb les intervencions de Marisa聽Flor, directora d’Innovaci贸 i Emprenedoria de l’UJI, que ha participat en la taula redona 芦Foment de l’emprenedoria femenina des de les universitats p煤bliques valencianes禄 i de Maria聽Silvanna聽Catas煤s, estudiant d’Arquitectura T猫cnica de l’UJI i聽CEO聽de聽Biocatss聽SL, que ha intervingut en la taula redona 芦Visi贸 de l’emprenedoria femenina des de la perspectiva d’emprenedores universit脿ries禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.