fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern de Benic脿ssim consensua el full de ruta per al segon semestre del 2022

L’equip de govern de Benic脿ssim consensua el full de ruta per al segon semestre del 2022

Els membres de l’equip de govern es comprometen a treballar de manera conjunta aix铆 com a marcar les l铆nies pressupost脿ries per al 2023.

L’equip de govern de Benic脿ssim ha mantingut hui una reuni贸 per a consensuar el suplement de les partides pressupost脿ries que permeten desenvolupar el pressupost prorrogat amb el qual s’est脿 treballant, aix铆 com les noves inversions necess脿ries a desenvolupar en el present exercici. 鈥淒e cara a poder encarar el segon semestre del 2022, es feia necessari marcar el full de ruta que permeta escometre aquelles necessitats que es plantegen di脿riament, aix铆 com les que continuaran fent cr茅ixer Benic脿ssim鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.
L’貌ptim escenari econ貌mic amb el qual encara Benic脿ssim l’exercici 2022, permetr脿 incorporar al pressupost actual romanents de tresoreria amb els quals poder executar els comptes hui consensuats i que es distribuiran en les diferents 脿rees de gesti贸 municipals com a Obres i Serveis, Majors, Platges, Joventut, Turisme i Cultura, entre altres.

L’alcaldessa ha avan莽at que 鈥渆l comprom铆s de l’equip de govern 茅s el de comen莽ar a treballar de conjunta per a marcar les l铆nies pressupost脿ries per al 2023 i en les quals es tornar脿 a tendir la m脿 als grups de l’oposici贸鈥.
La primera tinenta d鈥檃lcalde, Cristina Fern谩ndez, ha afegit que 鈥渃ontinuem treballant de manera conjunta en llaures a beneficiar a la totalitat de la societat de Benic脿ssim i per a aix貌, hem consensuat les diferents suplementacions de partides i noves inversions, i que s’aniran aprovant en pr貌xims plens鈥.

Finalment, els membres de l’equip de govern ja avancen que despr茅s de l’estiu convocaran una trobada amb els grups de l’oposici贸 perqu猫 comencen a aportar propostes i aconseguir aix铆 un pressupost municipal amb el major consens possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.