fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern de Benic脿ssim reorganitza les 脿rees de gesti贸

L’equip de govern de Benic脿ssim reorganitza les 脿rees de gesti贸

Defineixen la nova estructura organitzativa i les distribuci贸 de les diferents regidories que fins ara assumien els edils del grup municipal Ciutadans.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, ha donat a con茅ixer la nova estructura organitzativa i la distribuci贸 de les diferents 脿rees de gesti贸 que assumiran els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Benic脿ssim despr茅s de l’eixida de l’equip de govern del grup municipal Ciutadans. 鈥淟a nova distribuci贸 persegueix l’煤nic objectiu de seguir avan莽at i continuar treballant per i per a Benic脿ssim, amb esfor莽, comprom铆s i lleialtat cap als seus ve茂ns i ve茂nes鈥, ha indicat Susana Marqu茅s, qui ha continuat explicant que 鈥渓a redistribuci贸 obeeix a la responsabilitat i al coneixement de la gesti贸 de les 脿rees que assumir脿 cada regidor del grup municipal del Partit Popular鈥.

La remodelaci贸 mant茅 el total de les 脿rees, sent Carlos D铆az qui assumir脿 les 脿rees d’Activitats i Territori Intel路ligent. Rosa M.陋 Gil gestionar脿 l’脿rea de Cultura, mentre que Arturo Mart铆 suma l’脿rea de Seguretat Ciutadana. Elena Llobell ostentar脿 les 脿rees de Turisme i Desenvolupament Sostenible, i Vanessa Batalla suma Recursos Humans a les seues 脿rees de gesti贸.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.