fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern d’Onda habilita les reunions telemàtiques per a continuar atenent els veïns

L’equip de govern d’Onda habilita les reunions telemàtiques per a continuar atenent els veïns

A través de la web municipal els ciutadans podran sol·licitar cita prèvia amb tots els regidors i realitzar la reunió per vídeo conferència

L’equip de govern d’Onda ha habilitat una plataforma per a poder realitzar reunions telemàtiques amb els veïns durant l’estat d’alarma. Així, tots els regidors podran continuar atenent les demandes i consultes dels ciutadans des de casa.

El procediment serà el mateix que seguia el ciutadà fins hui. A través de la web municipal, punxant en l’apartat cita prèvia, poden seleccionar el regidor amb el qual volen parlar així com el dia i l’hora designats per cada membre de l’executiu local. Després, en comptes d’acudir al despatx per a celebrar la reunió, des de l’Ajuntament es remetrà al veí un mail amb un enllaç per a realitzar la vídeo conferència.

Es tracta d’una iniciativa que el consistori va habilitar de manera pionera a la província de Castelló i ara l’han adaptada a les circumstàncies de confinament. Des de novembre, més de 100 veïns han usat este servei que ara es prestarà 100% de manera online.

“La tecnologia és el nostre principal aliat en estos moments per a poder continuar prestant el millor servei als ciutadans”, ha destacat el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques, Vicent Bou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.