fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’eradicaci贸 del VIH podria arribar a ser una realitat

L’eradicaci贸 del VIH podria arribar a ser una realitat

Cient铆fics de la Temple University i de la universitat de Pittbsburgh han pogut eradicar amb una efic脿cia del 95% el VIH en un grup de ratolins

El VIH 茅s una malaltia que, encara que hagin passat els anys, segueix sent incurable i l’煤nic que es pot fer 茅s controlar-lo per tal d’evitar que siga mortal per a la persona en q眉esti贸. Els cient铆fics, per貌 mai no han parat de buscar m猫todes d’eradicar aquesta malaltia i podr铆em no estar tan lluny de la cura.

Aquest cop s’ha aconseguit quasi eradicar el VIH d’un grop de ratolins als quals se’ls havia infectat amb aquest virus. Aquest m猫tode ha tingut una efic脿cia del 95% i el que ha perm猫s 茅s eliminar el virus que afecta les nostres defenses tant de forma latent com de forma activa, de manera que desaparega totalment de l’organisme de la persona afectada.

El que s’havia aconseguit fins ara era que el VIH qued茅s en estat latent i per tant existia la possibilitat que quan es don茅s l’oportunitat torn茅s a reactivar-se. Amb els descobriments actuals, per貌, desapareixeria aquesta possibilitat i es podria eradicar de tal manera que les persones no hagueren de preocupar-se pel fet de si es reactiva o no.

Leave a Reply

Your email address will not be published.