fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Leroy Merlin arriba al centre de València

Leroy Merlin arriba al centre de València

La cadena de productes per a la llar amplia el seu format urbà en el cor comercial de la ciutat.

Les grans cadenes estan arribant el centre de València i Leroy Merlin no és una excepció. La companyia, especialitzada en productes per a la llar, bricolatge, jardineria i construcció, ha triat el número 27 de la carrer Conde Salvatierra com a ubicació de la seua nova botiga amb format urbà. Amb aquesta obertura, Leroy Merlin busca acostar-se al públic resident en el centre de la ciutat i allunyar-se dels grans espais que sol tenir als afores, principalment en centres comercials.

La nova botiga tindrà aproximadament 500 metres quadrats i oferirà productes de les seccions de cuina, banys i acabats ceràmics per a la llar. Aquesta decisió de la multinacional d’instal·lar-se en el centre de València s’emmarca en la tendència de les grans cadenes de prendre posicions en la ciutat. De fet, a només uns metres s’ubica la cadena alemanya de drogueries Rossmann, que va començar la seua expansió per Espanya a València.

Les obres d’adeqüació no han començat i l’operació ha estat intermediada per la consultora CBRE, que ha declinat fer declaracions. Amb aquesta obertura, Leroy Merlin s’uneix a la llista de grans cadenes en el centre de València i es posiciona en un enclavament estratègic en ple cor comercial de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.