fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les alumnes de l’IES de Nules participen en un acte per la igualtat de la dona

Les alumnes de l’IES de Nules participen en un acte per la igualtat de la dona

L’IES Gilabert de Centelles albergar脿 fins al 3 de mar莽 l’exposici贸 “Dones emblem脿tiques de la Comunitat Valenciana”

Les alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de Nules han participat del primer acte que des de la Regidoria de Pol铆tiques d’Igualtat s’ha dut a terme per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones que es celebra el pr貌xim 8 de mar莽. Les estudiants, acompanyades del regidor d’igualtat, Antonio Romero, del director del centre, Pascual Piquer i del subdirector, Pascual Can贸s han sigut les encarregades d’inaugurar l’exposici贸 anomenada “Dones emblem脿tiques de la Comunitat Valenciana” que es podr脿 visitar a l’institut fins al pr貌xim 3 de mar莽.

Aquesta mostra no 茅s sols un reconeixement a les dones que van desenvolupar les primeres tasques, que abans sols feien els homes, i que varen obrir nous camins dins del m贸n de les lletres, ci猫ncies, investigaci贸, entre altres sin贸 que a m茅s de mostrar el passat, ens presenta des de quin lloc ha partit la dona i cap a on va.

El regidor d’igualtat, Antonio Romero, destaca que “les joves s贸n les protagonistes de la majoria d’activitats que realitza la regidoria d’igualtat, ja que s贸n el futur i s贸n a les que hem de potenciar i donar suport perqu猫 realment tinguem una societat d’igualtat. S贸n moltes les dones que encara avui troben dificultats per a desenvolupar-se amb plenitud de facultats en un m贸n amb predomini mascul铆”.

Per la qual cosa, el primer dels actes reivindicatius lligat al Dia Internacional de les Dones ha tingut lloc a l’IES Gilabert de Centelles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.