fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les AMPA d’Almassora debaten sobre el futur de la jornada escolar

Les AMPA d’Almassora debaten sobre el futur de la jornada escolar

Col·legis, mestres, famílies, psicòlegs i nutricionistes participen en el col·loqui

L’Auditori Les Boqueres ha reunit aquest matí a la comunitat educativa amb motiu del debat sobre el futur de la jornada escolar, que les famílies decidiran dimarts que ve en la votació autoritzada per la Conselleria d’Educació en els sis col·legis públics de la localitat. La coordinadora d’AMPA d’Almassora ha sigut l’organitzadora d’aquest col·loqui obert per a valorar els pros i els contres de la jornada escolar contínua.

El debat ha arrancat a les 9.15 hores sota el títol “Quina escola volem?” i ha comptat amb la intervenció de la psicòloga Suni Marmaneu, les nutricionistes María Díaz i Blanca Iniesta, Sonia Ibáñez en representació del STEPV, l’AMPA del col·legi Santa Águeda de Benicàssim i Gloria Ginés, mestra del centre Marquès de Benicarló. La regidora d’Educació d’Almassora, María José Tormo, ha actuat de mediadora per als torns de 20 minuts per intervenció.

Tormo ha reiterat la voluntat de l’equip de govern de mantenir-se neutral “en un procés que només correspon decidir a les famílies, sempre reflexionant sobre les necessitats dels més xicotets i el seu rendiment escolar”. L’Ajuntament d’Almassora manté la seua voluntat d’ajudar als col·legis amb monitors en cas que la votació decidisca el canvi d’horari, si bé “mantenim idèntica predisposició al fet que es mantinga la jornada partida si així ho volen les famílies”.

Aquestes són les beneficiàries del servei d’Escola de Pasqua que tancarà el dimecres el termini de matrícula després de batre el rècord d’inscripcions amb 80 reserves de plaça enfront de les 65 oferides. El programa manté el preu de l’any passat, 34,20 euros per alumne, amb un horari d’atenció de 7.30 a 14 hores amb possibilitat de servei de menjador amb un cost addicional de 16 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.