fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les carreres il路legals a El Pla d’Alzira persistixen malgrat els esfor莽os policials

Les carreres il路legals a El Pla d’Alzira persistixen malgrat els esfor莽os policials

El pol铆gon empresarial s’ha convertit en un lloc de refer猫ncia per als amants de la velocitat i les xarxes socials s’utilitzen per a convocar participants i espectadors.

Malgrat els esfor莽os realitzats per la Policia Local d’Alzira, les carreres il路legals en el pol铆gon empresarial El Pla d’Alzira continuen sent una pr脿ctica perillosa i recurrent. Encara que en l’煤ltim operatiu policial s’identific脿 a mitja dotzena de motoristes, aquestes competicions il路legals atrauen a centenars de persones provinents de diferents municipis de la prov铆ncia de Val猫ncia.

El Pol铆gon El Pla d’Alzira s’ha convertit en un lloc de refer猫ncia per als amants de la velocitat a causa de la seua longitud de recta i la seua llunyania d’espais habitats, el que el converteix en el lloc perfecte per a la competici贸. Les xarxes socials s’utilitzen per a convocar participants i espectadors, el que dificulta la labor policial per a erradicar aquestes pr脿ctiques. A m茅s, les carreres il路legals generen mol猫sties als ve茂ns de la zona a causa del soroll i la concentraci贸 de persones durant la nit.

Malgrat els controls peri貌dics realitzats per la Policia Local d’Alzira i la identificaci贸 i sanci贸 de diversos individus en el passat, la pres猫ncia de nous participants i la utilitzaci贸 de noves estrat猫gies per a evitar l’acci贸 policial fan que aquestes carreres siguen dif铆cils d’erradicar per complet. Per tant, aquestes carreres il路legals en El Pla d’Alzira continuen sent un problema recurrent que afecta tant a la seguretat vi脿ria com als ve茂ns de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.