fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les Coves de Vinromà acull una taula de treball del Grup d’Acció Local Maestrat – Plana Alta

Les Coves de Vinromà acull una taula de treball del Grup d’Acció Local Maestrat – Plana Alta

En aquesta sessió s’ha continuat treballant en l’elaboració de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu.

L’Alberg Municipal de Les Coves de Vinromà ha acollit la sessió de treball del Grup d’Acció Local Maestrat – Plana Alta Leader 2014-2020, en el qual participen agents econòmics, socials, ambientals i associatius, a més de diferents ajuntaments d’aquestes comarques, entre ells el consistori de Les Coves.

Després de la celebració de les sessions anteriors a Traiguera, a Les Coves de Vinromà s’ha iniciat el torn rotatori de taules de treball en els diferents municipis que formen part del grup per a continuar treballant en l’elaboració de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu, emmarcada en les ajudes Ruralter-Leader.

En aquesta ocasió, s’ha aprofundit en l’examen de les necessitats, el potencial del territori i el disseny dels objectius de l’estratègia a través de la valoració de diferents aspectes com la millora de les infraestructures i els serveis bàsics, el foment del teixit associatiu, la potenciació del turisme d’interior, la repoblació sostenible del territori o la preservació del patrimoni.

Un qüestionari online sobre el territori, que podrà realitzar-se en les webs dels diferents ajuntaments que integren el GAL, és una de les eines que s’ha posat a la disposició de la ciutadania amb l’objectiu de contribuir a la definició del pla d’acció.

L’alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha recalcat que “aquestes taules de treball van a recórrer a partir d’ara els diferents municipis que formen part d’aquest Grup d’Acció Local, proposta que valorem molt positivament ja que contribueix a acurtar distàncies i a acostar administracions. Es tracta d’un procés participatiu que permetrà conèixer les necessitats reals de cada zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.