fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les Falles es celebraran passat març

Les Falles es celebraran passat març

La voluntat del govern és realitzar les festes josefines en 2021.

Ahir van celebrar una reunió telemàtica els membres de la Mesa de Seguiment de les Falles amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública i amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i s’ha decidit que degut a la situació actual, la celebració de les festes es veu força complicada per este mes de març.

No obstant això, encara es valora la seua celebració, tot i que en el segon semestre del 2021, sempre seguint totes les mesures sanitàries pertinents.

De moment, s’ha acordat continuar treballant per a la celebració d’estes festes de la Comunitat de forma segura.

Els diversos col·lectius han emés el següent comunicat:

“Una vegada reunits hui, 15 de Gener de 2021 de manera telemàtica, els membres de la Mesa de Seguiment de les Falles amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i atenent a la situació epidemiològica actual, constatem la dificultat de poder celebrar al mes de març la Festa de les Falles.

Sent plenament conscients de la situació sanitària, el col·lectiu faller no renuncia a la celebració de la Festa. Per tant, i tenint en compte les indicacions marcades per l’Administració, des de la Mesa de Seguiment es contempla la possibilitat de celebrar les Falles a partir del segon semestre d’este 2021, amb el compromís de màxim compliment de les normes sanitàries.

En la reunió, molt possitiva per al col·lectiu faller de la Comunitat Valenciana, també s’ha acordat continuar treballant durant els pròxims dies de manera directa amb ambdues Conselleries, així com els sectors productius i diferents intitucions on es plantejaran les diferents propostes que es venen treballant per part de la Mesa des del passat mes de novembre.

Des de la Mesa de Seguiment volem destacar que l’objectiu del nostre treball serà sempre el de continuar treballant per la celebració d’unes Falles segures en tota la Comunitat Valenciana.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.