fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les famílies de 58.925 alumnes de la Comunitat Valenciana rebran per SMS l’accés al ‘val-beca menjador’ per tal d’adquirir aliments a la cadena de supermercats Consum

Les famílies de 58.925 alumnes de la Comunitat Valenciana rebran per SMS l’accés al ‘val-beca menjador’ per tal d’adquirir aliments a la cadena de supermercats Consum

Per a descarregar cada val-beca menjador cal introduir abans el número de DNI o NIE de la persona que va sol·licitar la beca, així com el número de telèfon mòbil on s’ha rebut l’SMS.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport farà l’enviament del ‘val-beca menjador’ als telèfons mòbils de les famílies de vora 60.000 alumnes, per mitjà d’SMS. D’esta manera, es rebrà un enllaç que conduïx a un espai en què cal posar el DNI o NIE del pare, la mare o tutor o tutora legal del menor que va sol·licitar este curs escolar la beca menjador de cada fill o filla. En este espai també es demanarà que es pose el número de telèfon mòbil on s’ha rebut el SMS.

Una vegada fet este pas, les famílies tindran accés al ‘val-beca menjador’ per a cada fill o filla. Este val es bescanviarà per aliments en qualsevol supermercat de la cadena Consum / Charter.

El ‘val-beca menjador’ té un valor de 60 euros que substituïx el servei de menjador escolar del 16 de març al 3 d’abril.

Cada ‘val-beca menjador’ només es pot utilitzar una vegada. És molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill/a i per valor de 60 euros en una sola compra.

S’admetran tres intents per a posar el DNI o NIE de la persona que va sol·licitar la beca menjador este curs i el número de telèfon mòbil en què s’ha rebut el SMS.

Si no s’hi posa la informació correcta, es bloqueja l’accés. Si això passa, les famílies no s’han de preocupar. Han de contactar telefònicament amb la mestra o mestre que és tutor/a del seu fill o filla perquè es puga transmetre la incidència. Així es podrà desbloquejar l’espai perquè ho tornen a intentar.

Cal recordar que este és el mecanisme d’accés al ‘val-beca menjador’ i que les famílies en cap cas han d’anar a recollir este val als establiments de la cadena dels supermercats Consum / Charter.

Hi ha 445 establiments de Consum i Charter a tot el territori valencià que garantixen que les famílies puguen accedir a un del seu municipi o en localitats veïnes. Hi ha 84 establiments a les comarques d’Alacant, 65 a les de Castelló i 296 a les de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.