fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les fortes pluges inunden habitatges i carrers i obliguen a tallar 10 vies i camins a Borriana

Les fortes pluges inunden habitatges i carrers i obliguen a tallar 10 vies i camins a Borriana

Durant la passada jornada s’han fet m煤ltiples treballs sense treva per a desaiguar zones inundades, revisi贸 de drenatges, embornals, etc.

Les fortes precipitacions caigudes sobre Borriana durant tota la jornada d’este divendres van ocasionar multitud d’incid猫ncies en el municipi i inundacions en algunes zones, es va haver de tallar amb tanques de via p煤blica camins i carreteres, i van provocar una situaci贸 complicada, tant en el nucli urb脿 com en la zona mar铆tima.

Policia Local, operaris de Via P煤blica, de Facsa, i fins i tot bombers, van haver de treballar sense treva per a restablir, en la mesura que siga possible, la normalitat als carrers del municipi i fer front a les conseq眉猫ncies dels quasi 160 litres per metre quadrat que es van registrar durant el dia d’ahir.

Es van posar en marxa tots els sistemes d’evacuaci贸 i es van suspendre les classes vespertines en el Mart铆 de Viciana i tamb茅 les activitats esportives, i bastant edificis municipals van resultar afectats: centres educatius, esportius i culturals. Via P煤blica, Policia Local i t猫cnics municipals van estar revisant en tot moment totes les ubicacions on s’ha produ茂t algun problema.

El temporal de pluja va produ茂r inundacions en habitatges en diferents zones dels poblats mar铆tims i en nombrosos carrers amb vehicles bloquejats, despreniments d鈥檃lgunes pedres en fa莽anes, 6 arbres caiguts, desperfectes per vent i almenys 4 persones rescatades per la Policia Local, dades que formen part del balan莽 provisional.

Tamb茅 va obligar al tancament de 10 camins i sendes rurals i efectius de la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.