fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les guarderies de la Diputaci贸 de Castell贸 podran beneficiar fins a 99 municipis petits de la prov铆ncia

Les guarderies de la Diputaci贸 de Castell贸 podran beneficiar fins a 99 municipis petits de la prov铆ncia

El Govern Provincial impulsar脿 este any els primers 10 centres d’una xarxa amb un gran abast social per a frenar la despoblaci贸.

Les guarderies de la Diputaci贸 de Castell贸 podran beneficiar fins a 99 municipis de la prov铆ncia, els que tenen menys de 1.500 habitants. El Govern Provincial impulsar脿 este any els primers 10 centres d’una innovadora Xarxa Provincial de Guarderies que ja d贸nes del seu plantejament revela el seu gran abast social i territorial per a ajudar els pobles m茅s petits de la prov铆ncia a revertir la despoblaci贸 que pateixen. La instituci贸 provincial incorpora esta important iniciativa a altres serveis contra la despoblaci贸 que ja ofereix a centenars de fam铆lies com s贸n les Escoles Matineres, les unitats de Respir Familiar, el Transport Rural amb finalitats Metges o les ajudes directes a la natalitat. Tots els serveis que reverteixen en m茅s oportunitats als pobles i que sumen arguments perqu猫 les fam铆lies romanguen en ells.

La diputada provincial d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha estat visitant avui la Unitat Respira de la Diputaci贸 a La Llosa, un d’estos 99 municipis de menys de 1.500 habitants que es puguin beneficiar d’estes guarderies. “Comprovem com estos serveis de la Diputaci贸 ajuden d’una forma real a millorar la qualitat de vida de les fam铆lies dels pobles petits. Dotem als pobles de recursos per a igualar les oportunitats dels castellonencs que trien viure als pobles petits respecte als que t茅 qualsevol ve铆 d’una ciutat m茅s gran. En definitiva, s贸n mesures de discriminaci贸 positiva amb els quals pretenem donar m茅s arguments i facilitats perqu猫 les fam铆lies trien quedar-se a viure als seus pobles, perqu猫 volem mantenir el futur i els oportunitats en els 135 municipis de la nostra prov铆ncia. Tots ells s贸n necessaris perqu猫 la nostra terra mantinga el seu patrimoni i la seua qualitat de vida, aix貌 del qual tan orgullosos estem tots els castellonencs”.

Aix铆, Vicente-Ruiz, ha comprovat al costat de l’alcalde del municipi, Joaqu铆n Llopis, la qualitat del servei d’estes instal路lacions que propicien que desenes de fam铆lies del poble puguen conciliar la seua vida laboral i familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.