fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres de l’aparcament del Gregori Maians comencen despr茅s de la Fira i Festes de Gandia

Les obres de l’aparcament del Gregori Maians comencen despr茅s de la Fira i Festes de Gandia

Els treballs es faran de forma progressiva per tal d’aconseguir la menor afecci贸 a l’aparcament existent, per貌 en un moment donat caldr脿 tancar-lo per tal d’asfaltar-lo.

El Vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, el co-portaveu del Govern i president de la Junta de Districte de Corea, Jos茅 Manuel Prieto, i el regidor de Serveis B脿sics a la Ciutadania, Miguel 脕ngel Picornell, van compar猫ixer ahir al mat铆 davant els mitjans de comunicaci贸 per tal d’informar de l’imminent inici de les obres de condicionament, asfaltat, senyalitzaci贸, il路luminaci贸 i supressi贸 de barreres arquitect貌niques al solar, ja municipal, situat al costat del col路legi Gregori Maians.

La intenci贸 del govern local era que les obres finalitzaren abans de la Fira i Festes de Gandia, que comencen el pr貌xim divendres fins diumenge. L’episodi fort de pluges de les darreres setmanes per貌, va aconsellar ajornar els treballs al pr貌xim dimarts, 1 d’octubre, amb un termini aproximat d’un mes.
A hores d’ara, ja s’han iniciat els treballs al per铆metre, pel carrer Bellreguard, per a permetre la instal路laci贸 a l’interior del p脿rquing d’un gran b脿cul que il路luminar脿 tot l’espai. “Els treballs al subs貌l han fet necessari encomanar a l’empresa un estudi arqueol貌gic per tal de descartar qualsevol afecci贸 sobre restes arqueol貌giques.

Cal recordar que a pocs metres, al solar de la desapareguda Ermita de les 脌nimes, s’hi troba un jaciment amb restes d’una antiga alqueria isl脿mica del segle X. Per tant, des de l’Ajuntament vetllarem tamb茅 per la conservaci贸 del nostre patrimoni”, ha assegurat Alandete, qui ha recordat la import脿ncia per a la ciutat i el ve茂nat del barri de tindre un aparcament d’estes caracter铆stiques en bones condicions, tant urban铆stiques com de seguretat.

Com ha explicat Picornell, el projecte contempla l’asfaltat, il路luminaci贸, senyalitzaci贸 i “eliminaci贸 de barreres arquitect貌niques, tal com el govern local est脿 fent de forma progressiva a la ciutat. En portem ja 300. Per貌 tamb茅 actuarem als carrers del voltant o per铆metre. Aix铆, millorarem el carrer Bellreguard i al carrer Moss猫n Moragues farem un acc茅s directe al p脿rquing. A l’avinguda dels Esports, eliminarem la vorada de l’antic carril bici. D’esta manera, a les 180 places del nou aparcament municipal, caldr脿 sumar-hi les de cord贸 que s’hi guanyaran”.

La intenci贸 茅s que mentre duren els treballs hi haja la m铆nima afecci贸 a les places d’aparcament existents, tot i que en un moment donat, com 茅s l貌gic, caldr脿 tancar el solar per tal d’asfaltar-lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.