fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres de rehabilitaci贸 del Jard铆 del Mucbe de Benicarl贸 encaren la recta final

Les obres de rehabilitaci贸 del Jard铆 del Mucbe de Benicarl贸 encaren la recta final

El jard铆 comptar脿 amb un hort bot脿nic i una 脿gora per a concerts i activitats culturals.

Els treballs d’adequaci贸 del jard铆 interior del museu completaran totalment la rehabilitaci贸 de l’antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit.

El Jard铆 del Mucbe ja est脿 prop de ser una realitat. Amb la finalitzaci贸 de les obres els pr貌xims dies, es completar脿 definitivament la rehabilitaci贸 de l’antic Convent de Sant Francesc i es recuperar脿 aix铆 l’esperit de l’hort dels franciscans, la zona que els monjos que habitaven el convent dedicaven al cultiu de plantes, flors i productes per a l’alimentaci贸.

En concret, el nou espai cultural, de 1.900 metres quadrats, s’ha dividit en tres zones: una per a l’hort bot脿nic on s’han mantingut els arbres que existien i es plantaran esp猫cies de flors i vegetals aut貌ctones; una altra per a l’脿gora amb una grada amb capacitat per a 100 persones; i una tercera que soluciona els problemes d’acc茅s del carrer Madrid, on tamb茅 es plantaran arbres. A m茅s de l’entrada del carrer Madrid, tamb茅 s’han habilitat altres dues entrades: una pel carrer de la Pau i una altra per l’interior del mateix museu.

El projecte suposar脿 una inversi贸 de 197.704,2 euros, dels quals 150.000 euros han anat a c脿rrec de les inversions financerament sostenibles de la Diputaci贸 de Castell贸 dins del Pla Castell贸 135. La part restant ha anat a c脿rrec de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.