fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres de remodelaci贸 del poliesportiu municipal de Nules continuen al ritme esperat

Les obres de remodelaci贸 del poliesportiu municipal de Nules continuen al ritme esperat

S’han invertit 229.000 euros i les principals actuacions es centren en l’accessibilitat de l’edifici.

Les obres de remodelaci贸 del Poliesportiu Municipal continuen al ritme esperat i es preveu que finalitzen el pr貌xim mes de juny, estes actuacions s贸n finan莽ades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros.

Entre les accions principals que s’estan realitzant es troba la modificaci贸 dels accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; a m茅s en la zona principal de les grades es modificar脿 l’acc茅s, s’eliminaran les dues primeres files i es far脿 accessible. Esta actuaci贸 permetr脿 ampliar la zona de joc perqu猫 entre dins la normativa i poder albergar partits oficials. Tamb茅 s’hi instal路laran dos ascensors; es canviar脿 la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecci贸 antiincendis a tot l’edifici.

Sobre aix貌, el regidor d’Urbanisme, Adri谩n Sorribes, comenta que “el projecte est脿 centrat en l’accessibilitat de les instal路lacions principalment, ja que presentava moltes defici猫ncies”.

Les obres comen莽aren al mes de mar莽 despr茅s de l’acord al qual l’Ajuntament va arribar amb l’empresa adjudicat脿ria, Telecso SL, “amb esta decisi贸 vol铆em evitar mol猫sties als clubs i v脿rem decidir que les obres comencen al mes de mar莽 perqu猫 afectaren el menys possible els campionats que tenen lloc al Poliesportiu Municipal, aviat les instal路lacions estaran preparades perqu猫 puguen ser de nou utilitzades”, assenyala la regidora d’Esports, M. Jes煤s Gabald贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.