Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les obres de remodelació del poliesportiu municipal de Nules continuen al ritme esperat

Les obres de remodelació del poliesportiu municipal de Nules continuen al ritme esperat

S’han invertit 229.000 euros i les principals actuacions es centren en l’accessibilitat de l’edifici.

Les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal continuen al ritme esperat i es preveu que finalitzen el pròxim mes de juny, estes actuacions són finançades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros.

Entre les accions principals que s’estan realitzant es troba la modificació dels accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; a més en la zona principal de les grades es modificarà l’accés, s’eliminaran les dues primeres files i es farà accessible. Esta actuació permetrà ampliar la zona de joc perquè entre dins la normativa i poder albergar partits oficials. També s’hi instal·laran dos ascensors; es canviarà la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecció antiincendis a tot l’edifici.

Sobre això, el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, comenta que “el projecte està centrat en l’accessibilitat de les instal·lacions principalment, ja que presentava moltes deficiències”.

Les obres començaren al mes de març després de l’acord al qual l’Ajuntament va arribar amb l’empresa adjudicatària, Telecso SL, “amb esta decisió volíem evitar molèsties als clubs i vàrem decidir que les obres comencen al mes de març perquè afectaren el menys possible els campionats que tenen lloc al Poliesportiu Municipal, aviat les instal·lacions estaran preparades perquè puguen ser de nou utilitzades”, assenyala la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

Leave a Reply

Your email address will not be published.