fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les oficines de turisme dels Ports de Morella reben el premi d’ASETMICO 2021

Les oficines de turisme dels Ports de Morella reben el premi d’ASETMICO 2021

Aquest guard贸 posa en valor el treball de les oficines de turisme i el servei informatiu que presten a la comarca.

L’Associaci贸 d’Empresaris Tur铆stics de Morella i Comarca (ASETMICO) va entregar ahir el seu premi 2021 a les oficines de turisme dels Ports. Aquest es va atorgar en la festa de l’associaci贸 i posar en valor el treball i servei informatiu que es realitza des de les oficines de turisme amb els i les visitants. En l’acte van estar presents, entre altres i junt amb el sector empresarial, el director general de Turisme Comunitat Valencia, Herick Campos, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, el president d’ASETMICO, Javi Tena, i els membres de la junta.
El director general va “agrair el treball que fan les oficines de turisme i el servei de qualitat que presten en tota la comarca”. Campos tamb茅 va destacar “la import脿ncia del Centre de Turisme Morella-Els Ports i les oportunitats que aquest genera en el territori, aix铆 com la transformaci贸 que suposa per a un espai tan caracter铆stic com 茅s la F脿brica Giner de Morella”. Finalment, va confirmar “la continu茂tat del Bo Viatge, on Morella 茅s una de les destinacions m茅s escollides de la Comunitat Valenciana”.

D’altra banda, Rhams茅s tamb茅 ha volgut “agrair la recuperaci贸 de l’acte i la festa despr茅s d’estos anys tan dif铆cils i marcats per la pand猫mia,” aix铆 com felicitar a les premiades i la seua elecci贸 “pel treball que realitzen cada dia, posant en valor els atractius que tenim i el bon fer de cadascun dels vostres establiments i empreses”. L’edil ha aprofitat per a “animar a continuar treballant i col路laborant davant dels reptes que se’ns presenten”.

Tanmateix, Javi Tena va remarcar “la import脿ncia de l’associaci贸 i agrair la col路laboraci贸 amb les diferents administracions durant la pand猫mia de la COVID-19” i va reivindicar “aquest treball per fer front als problemes d’ocupaci贸 que pateix el sector tur铆stic actualment”.
El premi anual d’ASETMICO l’han rebut importants entitats des que es va crear l’any 1999. La primera entitat que reconeixia l’associaci贸 va ser a la Universitat Jaume I i al llarg dels anys, l’han rebut altres personalitats i entitats com l’Associaci贸 Firal dels Ports, Com sona l’ESO, el Club ciclista de Vila-real, la Confraria de Llauradors i Ramaders, els carrers del Sexenni, l’associaci贸 de Los pueblos m谩s bonitos de Espa帽a o l’Early Music Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.