Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les oficines d’informació turística de Peníscola atenen més de 7000 consultes este mes de juliol

Les oficines d’informació turística de Peníscola atenen més de 7000 consultes este mes de juliol

Les xifres que corresponen al turista nacional quadripliquen les consultes dels turistes de fora de les nostres fronteres.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, al llarg del mes de juliol.

Les xifres són “positives” tal com ha valorat la regidora de l’àrea en el consistori, Raquel París, que ha confirmat que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, malgrat descendir respecte a l’any anterior, “es manté amb una mitjana de més de 200 consultes diàries i un total de 7100 consultes ateses”.

Concretament s’han registrat quasi 6000 consultes de turista nacional, dada que quadriplica la xifra que llancen les consultes de turistes procedents de fora de les nostres fronteres i que ascendeixen a més de 1300.

A més de les habituals consultes sobre l’oferta turística del municipi, els usuaris d’este servei sol·liciten informació sobre normes d’ús de les platges i altres recursos turístics.

“Malgrat la situació en la qual ens trobem, les dades d’enguany se situen en el 50% de les dades registrades l’any passat en el mateix període, la qual cosa demostra la importància d’este servei d’atenció al visitant i turista en destinació. La valoració del servei d’informació és sempre excel·lent i en estos moments la informació és fonamental per a transmetre seguretat als qui arriben per a passar els seus dies de descans” ha explicat la regidora.

Enguany, a conseqüència de les restriccions de les normes sanitàries per a l’ús d’espais públics i dependències municipals, l’àrea de Turisme únicament ha obert al públic dos punts informatius, on es concentra l’activitat de la informació turística en taulell, l’oficina d’informació turística central, situada en el Passeig Marítim i l’oficina de Peñismar, situada en l’extensió turística de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.