fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les penyes de Vila-real aposten per unes festes m茅s sostenibles i reciclen m茅s de 1.000 quilos de vidre en #LaMillorVidrePenya

Les penyes de Vila-real aposten per unes festes m茅s sostenibles i reciclen m茅s de 1.000 quilos de vidre en #LaMillorVidrePenya

La campanya d’incentius premia amb una cistella de productes de la terra a la penya Mai d’acord, que arreplega 147,6 quilos de residus de vidre fins al dia 9.

Les festes de Vila-real han sigut enguany una mica m茅s sostenibles, gr脿cies a la col路laboraci贸 de les penyes, que han reciclat 1.242,2 quilos de vidre dins de la campanya #LaMillorVidrePenya. Una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Clim脿tic i Ecovidrio, amb la col路laboraci贸 de la Junta de Festes i la Comissi贸 de Penyes, l’objectiu de la qual ha sigut incentivar el reciclatge de vidre entre les penyes i ve茂ns amb activitats, premis i un concurs per a recon猫ixer la penya que m茅s quilos de vidre haja arreplegat durant les festes.

En este cas, el premi 鈥搖na cistella de productes de la terra valorada en 100 euros- ha anat a parar a la penya Mai d’acord, que ha reciclat 147,6 quilos de vidre durant les tres jornades en les quals es va posar a la disposici贸 dels ens penyistes la b脿scula i els contenidors de la campanya. En total han sigut 24 els grups que van acudir el 2 de setembre a l’avinguda de la Mur脿, el 5 a la Torre Motxa i el 9 a l’avinguda de Josep Ramon Batalla a pesar tot el vidre arreplegat en les borses especials dispensades per l’organitzaci贸 i posteriorment dipositar-ho en els contenidors habilitats per a tal efecte.

Tots els participants han aconseguit premis directes per cada quilo de vidre reciclat. La campanya compta amb un microsite web amb tota la informaci贸 sobre les penyes participants, el r脿nquing de reciclat, fotogaleries i tot tipus d’informaci贸 sobre la iniciativa. A m茅s, per a animar a la participaci贸 de les penyes es va crear el hashtag #LaMillorVidrePenya, amb el qual la Regidoria i la Junta de Festes van animar als penyistes a publicar les seues fotos sostenibles a les xarxes socials. La campanya es va completar amb el refor莽 de contenidors de vidre, amb nous dip貌sits a la pla莽a Major, el carrer del Crist de la Penit猫ncia i el carrer del Salvador. “Estem orgullosos de la participaci贸 per part dels ve茂ns i penyistes, que s’han implicat al m脿xim en el reciclatge de vidre en un per铆ode en el qual es genera gran quantitat de deixalles”, assenyala l’edil d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Clim脿tic, Josep Pasqual Sancho, qui agraeix a les penyes el seu “esfor莽 per fer unes festes m茅s sostenibles” i felicita a la penya guanyadora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.