fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les places de Mislata ofereixen Wifi gratu茂t i obert a tota la ciutadania

Les places de Mislata ofereixen Wifi gratu茂t i obert a tota la ciutadania

El programa europeu 鈥*WiFi4EU鈥 permetr脿 ajudar a combatre la bretxa digital i garantir el dret d’acc茅s a internet al ve茂nat de la ciutat des de cinc punts p煤blics.

Els punts Wifi d’acc茅s gratu茂t i p煤blic han sigut implementats a Mislata, gr脿cies al programa WiFi4EU de la Uni贸 Europea, que subvenciona 铆ntegrament el servei, que compleix amb tots els par脿metres de seguretat en protocols d’acc茅s a internet. La convocat貌ria europea ha perm茅s aix铆 a Mislata ser una de les catorze ciutats que han sigut reconegudes per a ajudar a combatre la bretxa digital i garantir el dret d’acc茅s a internet.

鈥淒onem resposta a les sol路licituds ciutadanes alhora que continuem fent passos cap a la modernitzaci贸 de Mislata i especialment cap a la millora de les compet猫ncies digitals del ve茂nat鈥, afirma l’alcalde, Carlos Fern谩ndez *Bielsa. El regidor de Tecnologia, Innovaci贸 i Projectes Europeus, Mart铆n P. Lleial, per part seua, destaca que 鈥渁mb aquesta instal路laci贸 es garanteix que els mislaters i mislateres, tant joves com majors, tinguen l’oportunitat d’accedir als serveis d’internet, perqu猫 no totes les llars compten amb connexi贸 il路limitada鈥.

Els punts de connexi贸 Wifi gratu茂t, segur i d’alta velocitat estan disponibles a Mislata en les places de M煤sic Ibars, Pr铆ncep d’Ast煤ries, Pa铆s Valenci脿, el carrer Felipe Bellver a l’altura de La F脿brica i en el Centre C铆vic de l’avinguda de la Pau. Amb aquesta instal路laci贸 es compleix l’objectiu de proporcionar de zones d’acc茅s a internet a espais p煤blics com a places, parcs o instal路lacions municipals, acostant la connexi贸 digital als punts de major aflu猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.