fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les platges de Nules comptaran amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de creu roja

Les platges de Nules comptaran amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de creu roja

Els serveis de salvament i socorrisme es posaran en marxa el 9 de juny.

Creu Roja Nules ha finalitzat el proc茅s de selecci贸 de personal per a la temporada estival, en concret es contractar脿 a un total d’onze persones, de les quals huit seran socorristes aqu脿tics, dos patrons i un coordinador.

Cal recordar que Creu Roja 茅s l’entitat adjudicat脿ria de l’Ajuntament de Nules per a dur a terme els serveis de salvament i socorrisme en els mesos d’estiu, els quals es posaran en marxa el divendres 9 de juny i finalitzaran el 10 de setembre.

Vicente Nebot, president de Creu Roja Nules i vicepresident provincial de Socorro i Emerg猫ncies comenta que “estem contactant amb les persones que anem a contractar, ja que abans del 9 de juny tenen que fer cursos de formaci贸. De fet aquest dissabte, 27 de maig, en la seu local faran un curs sobre desfibradors i el divendres, 2 de juny, faran un altre de formaci贸 sobre el reglament intern de Creu Roja, protocols d’actuaci贸 d’emerg猫ncies, telecomunicaci贸 i rep脿s dels principals continguts de rescats aqu脿tics”.

Per segon any consecutiu en el plec de condicions s’ha incl貌s excursions de les persones majors de la Resid猫ncia Verge de la Soledat a la platja accessible “este any es faran dos banys en lloc d’un, com es va fer la passada temporada, 茅s una millora per a les persones majors que podran gaudir d’un bany al mes de juliol i d’un altre al mes d’agost gr脿cies a la col路laboraci贸 de la regidoria de Gent Major i al voluntariat de Creu Roja”, explica Vicente Nebot.

En temporada baixa, els mesos de juny i setembre en horari de 12 a 19 hores, hi haur脿 tres socorristes i un patr贸 en la Platja Les Marines, Creu Roja ficar脿 un socorrista m茅s com a millora per a garantir la seguretat dels banyistes, ja que en el plec de condicions presentat sols es contemplen dos socorristes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.