fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les pluges causen problemes a Orpesa

Les pluges causen problemes a Orpesa

Han hagut d’intervenir els bombers.

Durant el dia d’ahir, el Consorci Provincial de Bombers de Castell贸 van haver d’intervenir en tretze serveis a causa de les pluges que van tenir lloc en la localitat d’Orpesa (Castell贸).

Efectius del Parc de Plana Alta, del Consorci Provincial, van haver de rescatar a cinc persones que havien quedat atrapades per esta pluja, i a m茅s, es va haver d’evacuar a tres treballadors de la depuradora que no podien eixir pels seus propis mitjans, ja que els voltants s’estaven inundant.

Tamb茅 es va rescatar a una senyora que es trobava confinada en un c脿mping i a la qual van traslladar a un altre lloc segur d’Orpesa fins que un familiar la pogu茅s passar recollir. Aix铆 mateix, es va atendre a una dona amb mobilitat redu茂da a qui se li estava inundat el baix del seu habitatge. Afortunadament, es va aconseguir extraure tota l’aigua del seu habitatge.

A m茅s d’estos rescats, els Bombers del Consorci van haver d’intervenir en inundacions de baixos i garatges, i en diverses revisions en determinats punts del municipi, com un edifici que s’havia quedat sense subministrament el猫ctric o com el pont del barranc de la Rampuda, el que va caure part de la seua paret.

Les incid猫ncies van comen莽ar a produir-se a partir de les quatre i mitja de la vesprada i la situaci贸 es va normalitzar passades les set i mitja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.