fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de Borriana signen els convenis amb l’Ajuntament

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de Borriana signen els convenis amb l’Ajuntament

La Bosca, El Calvari i La Plana Baixa rebran entre 600 i 800 euros per a poder pagar les activitats d’enguany i per a les despeses derivades de locals.

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat de Borriana, han signat avui el conveni amb l’Ajuntament pel qual el consistori pagar脿 bona part de les despeses en activitats i dinamitzaci贸 que els col路lectius realitzen durant tot l’any. A m茅s, tamb茅 s’afegeix una dotaci贸 m茅s per a aquelles associacions que compten amb local propi i han de fer front als pagaments per lloguer.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Serveis Socials Manel Navarro han estat presents en la signatura del conveni pel qual l’Associaci贸 del Calvari rebr脿 una ajuda de fins a 600 euros, mateixa quantitat que percebr脿 La Bosca. Mentrestant, l’associaci贸 La Plana Baixa rebr脿 un total de 800 euros que tamb茅 li permetran pagar part de la despesa que destinen al local.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, 芦es tracta de seguir ajudant i col路laborant peri貌dicament amb les associacions que s’encarreguen de dinamitzar, programar i ajudar a millorar el dia a dia de les persones majors de la nostra ciutat, per la qual cosa 茅s d’agrair que un any m茅s l’enteniment amb cadascuna d’elles siga 貌ptim i aix铆 seguim treballant dia a dia per als nostres majors禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.