fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de Borriana signen els convenis amb l’Ajuntament

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de Borriana signen els convenis amb l’Ajuntament

La Bosca, El Calvari i La Plana Baixa rebran entre 600 i 800 euros per a poder pagar les activitats d’enguany i per a les despeses derivades de locals.

Les tres associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat de Borriana, han signat avui el conveni amb l’Ajuntament pel qual el consistori pagarà bona part de les despeses en activitats i dinamització que els col·lectius realitzen durant tot l’any. A més, també s’afegeix una dotació més per a aquelles associacions que compten amb local propi i han de fer front als pagaments per lloguer.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Serveis Socials Manel Navarro han estat presents en la signatura del conveni pel qual l’Associació del Calvari rebrà una ajuda de fins a 600 euros, mateixa quantitat que percebrà La Bosca. Mentrestant, l’associació La Plana Baixa rebrà un total de 800 euros que també li permetran pagar part de la despesa que destinen al local.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, «es tracta de seguir ajudant i col·laborant periòdicament amb les associacions que s’encarreguen de dinamitzar, programar i ajudar a millorar el dia a dia de les persones majors de la nostra ciutat, per la qual cosa és d’agrair que un any més l’enteniment amb cadascuna d’elles siga òptim i així seguim treballant dia a dia per als nostres majors».

Leave a Reply

Your email address will not be published.