fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Escola de Pasqua d’Almassora obri llista d’espera després de registrar 78 sol·licituds

L’Escola de Pasqua d’Almassora obri llista d’espera després de registrar 78 sol·licituds

Avui arranca el termini de matriculació per ordre de sorteig per als 65 beneficiaris.

El departament d’Educació d’Almassora ha habilitat una llista d’espera per a participar en l’Escola de Pasqua després de registrar 78 sol·licituds durant la fase de preinscripció. El consistori va oferir 55 places per a xiquets d’entre 3 i 12 anys i una desena per a menuts d’entre 2 i 13 anys. Segons les dades facilitades pel departament, 13 sol·licituds quedaran en llista d’espera per si es produeixen baixes en els pròxims dies.

El Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) ha començat a formalitzar les matrícules aquest matí, seguint l’ordre del sorteig realitzat entre els sol·licitants. El termini finalitzarà el pròxim dia 16. Per a conformar la matrícula és necessari aportar el full d’inscripció, una fotografia de grandària carnet i la tarjeta sanitària. Els interessats han de realitzar l’ingrés en l’oficina bancària i traslladar còpia al SIAC o bé pagar amb targeta en les oficines municipals.

Cal recordar que el preu de l’Escola de Pasqua, que es realitzarà en el col·legi Errando Vilar del 29 de març a l’1 d’abril, és de 34,20 euros i inclou la possibilitat de contractar el servei de menjador escolar per 16 euros. Les famílies que van formalitzar la preinscripció de forma presencial o a través d’internet poden consultar si estan en llista d’espera o tenen adjudicat dia i hora de matrícula. Per a açò poden visitar la web municipal www.almassora.es i punxar en la pestanya “Inscripcions activitats”, que dóna l’opció per a consultar el resultat dels sorteigs.

La regidora d’Educació d’Almassora, María José Tormo, ha valorat positivament el nombre de sol·licituds registrades durant el període habilitat. “Estem segurs que la programació no defraudarà a les famílies que han confiat en aquest servei i que oferirà totes les activitats en anglès”, ha recordat Tormo. De fet, els xiquets que participen podran realitzar gimcanes, teatre, cançons i danses, jocs típics britànics, atraccions, excursions i taller de cuina britànica supervisats per monitors que els parlaran en anglès.

Les activitats de l’Escola de Pasqua es desenvoluparan entre les 9.00 i les 14.00 hores, encara que el col·legi Errando Vilar estarà obert des de les 7.30 hores per a aquelles famílies que necessiten portar als seus fills a primera hora. L’empresa que gestiona el servei ofereix als pares la possibilitat que els xiquets es porten el desdejuni de casa al col·legi perquè puguen prendre’s-ho supervisats pels monitors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.