fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Escola d’Estiu més multitudinària obri les seues portes a Almassora

L’Escola d’Estiu més multitudinària obri les seues portes a Almassora

El col·legi Germans Ochando atendrà a 186 xiquets durant aquest mes.

L’Escola d’Estiu més multitudinària d’Almassora ha obert les seues portes aquest matí en el col·legi Germans Ochando. La primera quinzena d’activitat ha començat a les 7.30 hores per als primers alumnes dels 186 inscrits en aquest projecte que es desenvolupa totalment en anglès sota la denominació “English adventures”.

L’increment de la demanda de places, que supera en 33 les registrades el passat estiu, va portar a l’Ajuntament d’Almassora a ampliar en 14.000 euros el projecte per a atendre a les 66 famílies que s’havien quedat en llista d’espera. Segons les dades de la delegació d’Educació, el tram d’edat d’entre 2 i 3 anys està cobert amb 10 sol·licituds per a les 10 places oferides, mentre que la franja de 3 a 12 anys atendrà aquest estiu a 176 menuts enfront de les 110 matrícules previstes inicialment.

La regidora d’Educació, María José Tormo, ha visitat avui el centre per a conèixer com s’ha desenvolupat el primer matí d’activitat. “A les tradicionals propostes educatives en l’aula se sumen jocs, esport i les excursions que en els pròxims dies realitzaran els xicotets per a conèixer l’oferta cultural i l’entorn natural que tenim a Almassora”, ha indicat.

Aquesta primera quinzena finalitzarà el pròxim dia 15, mentre que la segona fase de l’Escola d’Estiu es desenvoluparà del 18 al 29 de juliol. El preu per quinzena és de 70 euros amb horari de 7.30 a 14.00 hores. El suplement de menjador és de 24 hores i permet estendre la jornada entre les 14.00 i les 16.00 hores. El cost és idèntic al de l’última edició.

La proposta pretén facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar als veïns d’Almassora “que tenen fills en edat escolar i que en aquestes dates han de cercar alternatives perquè estiguen atesos durant les seues vacances del col·legi mentre ells treballen, per la qual cosa pensem que aquest projecte de classes i oci en anglès és una bona fórmula per a aconseguir-ho”, en paraules de Tormo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.