fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Escola Municipal de Teatre de Vila-real obri la inscripci贸 a la sisena edici贸 amb set nous grups per a augmentar la pedrera d’actors

L’Escola Municipal de Teatre de Vila-real obri la inscripci贸 a la sisena edici贸 amb set nous grups per a augmentar la pedrera d’actors

La convocat貌ria, oberta a p煤blic infantil, juvenil i adult, obri el termini de matr铆cula des del dilluns vinent a les oficines de l’Auditori Municipal.

L’Escola Municipal de Teatre (EMT) iniciar脿 la seua sisena edici贸 el pr貌xim 2 d’octubre i per a a莽貌, la companyia de teatre La Fam, que 茅s qui imparteix les classes, prepara ja set nous grups per a totes les edats, la inscripci贸 de les quals s’obrir脿 oficialment este dilluns 18 a les oficines de l’Auditori Municipal.

L’horari per a realitzar la matr铆cula ser脿 de 10.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres i els dimecres tamb茅 de 16.30 a 19.00 hores i el preu ser脿 de 45 euros. L’objectiu, tal com assegura el regidor de Cultura, Eduardo P茅rez, 茅s “seguir augmentant la pedrera d’actors i tamb茅 d’espectadors d’este g猫nere” i assenyala que “estem orgullosos del funcionament de l’Escola durant estos anys, ja que ajuda a mantenir esta disciplina art铆stica atraient a noves generacions que permetran la seua perviv猫ncia, m茅s encara en una ciutat com la nostra, reconeguda pel seu Festival Internacional de Teatre de Carrer i per tenir un nombre molt elevat de companyies de teatre per metre quadrat”.

Els set grups es divideixen en tres franges d’edat. En el cas d’infantil, hi ha un grup per a xiquets de 6 i 7 anys, l’horari dels quals 茅s els divendres de 17.30 a 19.00 hores, i un altre per a xiquets de 8 i 9 anys, que acudeixen el mateix dia de 19.00 a 20.30 hores.

El grup juvenil (de 10 a 15 anys) es divideix en dos: un acudeix els dilluns i dimecres de 17.30 a 19.00 hores i un altre els dimarts i dijous en el mateix horari. En el cas dels adults (para majors de 16 anys), hi ha tres subcategories: per als qui s’inicien per primera vegada (dilluns i dimecres de 19.00 a 20.30 hores), els que assisteixen per segon any (dimarts i dijous de 19.00 a 20.30 hores) i els qui ja fa m茅s de dos anys que , que formen part d’un grup de creaci贸 i l’horari de la qual 茅s en dilluns i dimecres de 20.30 a 22.00.

“Inscriure’s 茅s molt f脿cil: nom茅s cal aportar una foto de carnet i pagar els 45 euros”, assenyala P茅rez, qui assegura que “les places s贸n limitades i es cobriran per ordre d’inscripci贸”, al mateix temps que destaca que “estic conven莽ut que ser脿 un nou 猫xit”.

Per a m茅s informaci贸, els interessats tenen a la seua disposici贸 el tel猫fon 696 748 488 i el correu info@lafam.es. A m茅s, es pot accedir al perfil de Facebook de l’Escola Municipal de Teatre: emtac.vila-real.

Leave a Reply

Your email address will not be published.