fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Escola per a Adults de Benicàssim compta amb més de 615 alumnes per al curs 21/22

L’Escola per a Adults de Benicàssim compta amb més de 615 alumnes per al curs 21/22

Les places vacants a més d’una desena de tallers formatius es podran cobrir a partir del 24 de gener en el Servei d’Informació Ciutadana.

El Centre Municipal de Formació per a Adults (FPA) de Benicàssim ofereix un conjunt d’activitats amb el propòsit d’atendre la demanda formativa dels veïns majors de 18 anys que desitgen acabar els seus estudis bàsics o realitzar activitats socioculturals o de formació laboral. En l’actualitat hi ha inscrites 615 persones a les diferents formacions i en el cas dels tallers hi ha 215 persones inscrites els qui podran renovar la seua matrícula del dia 10 al 14 de gener, obrint-se el contingent de vacants a partir del 24 de gener de 2022.

Per als mesos de febrer a maig, la FPA ofereix un total de catorze tallers: de manualitats, de cort i confecció, de dansa oriental, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica, fotografia, sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art. “El foment de la formació, suposa una redistribució d’oportunitat i per descomptat hem constatat que té un impacte molt positiu en els alumnes ja que no sols els només aporta coneixements, sinó que amb la formació aconseguim que els usuaris augmenten la seua confiança, fomentem independència i augmenten els la percepció d’autoestima minimitzant per tant els riscos d’exclusió social aparellats a la falta de formació” ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Leave a Reply

Your email address will not be published.