fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’escriptor Carles Alberola protagonitza una trobada amb l’alumnat de sis茅 de prim脿ria i primer de l’ESO a Nules

L’escriptor Carles Alberola protagonitza una trobada amb l’alumnat de sis茅 de prim脿ria i primer de l’ESO a Nules

L’activitat forma part del Pla de Transici贸 de Prim脿ria a Secund脿ria per a la qual l’Ajuntament ha adquirit 145 llibres de l’autor.

L’actor, director i dramaturg valenci脿 Carles Alberola ha protagonitzat una trobada amb l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles i de sis茅 de Prim脿ria dels col路legis Lope de Vega, Jaume I, Cervantes, P铆o XII i Nou Pedro Alc谩zar en la qual s’ha parlat de la seua obra Joan, el cendr贸s.

Es d贸na la circumst脿ncia que esta obra teatral l’han llegida tant els alumnes i les alumnes de primer de l’ESO com de sis茅 de Prim脿ria dels CEIP adscrits a l’institut de Nules, per tant esta activitat forma part del Pla de Transici贸 de Prim脿ria a Secund脿ria en el qual l’Ajuntament de Nules col路labora amb l’adquisici贸 de 145 exemplars d’este llibre.

“Al mes de febrer v脿rem repartir a tot l’alumnat de Nules, que est脿 cursant sis茅 de Prim脿ria en els centres educatius locals i que formen part d’este pla, un exemplar de l’obra Joan, el cendr贸s dels autors Carles Alberola i Roberto Garc铆a per a facilitar la seua lectura als m茅s menuts alhora que col路laborem amb el Pla de Transici贸 de Prim脿ria a Secund脿ria que promou l’IES Gilabert de Centelles”, explica el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Per altra banda, cal destacar que l’escriptor Carles Alberola ha visitat la Biblioteca Municipal Jos茅 Vicente Felip Monlle贸 per a signar alguns exemplars d’esta obra que estaran a disposici贸 de tots els usuaris.

La visita a l’IES de Nules i la trobada amb l’alumnat de primer de l’ESO i sis茅 de Prim脿ria de Carles Alberola forma part de la programaci贸 de la Setmana del Llibre que es desenvolupar脿 fins al pr貌xim 12 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.