fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’esport dinamitza el mes d’octubre a Benic脿ssim

L’esport dinamitza el mes d’octubre a Benic脿ssim

Despr茅s de vint mesos de par猫ntesis, el municipi repr茅n el calendari de carreres populars amb el VIII 10K Nocturn.

L’esport ser脿 un gran dinamitzador a Benic脿ssim durant aquest mes d’octubre amb la celebraci贸 de diferents proves que atrauran fins al municipi a corredors, ciclistes i taekwondistes.

El VIII 10K Nocturn Benic脿ssim Platges celebrat aquest dissabte a la nit va atraure a 300 corredors que van participar en la prova esportiva que aconsegueix ja la seua huitena edici贸. 鈥淎mb el 10K Nocturn reprenem les carreres populars despr茅s de vint mesos de par猫ntesis per la pand猫mia. En aqueix retorn a la celebraci贸 d’activitats i esdeveniments multitudinaris, tornem amb un calendari de proves esportives per a continuar sent epicentre de l’esport i fomentar el turisme saludable鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

La prova d’ahir va comen莽ar a les 21.00 hores en els voltants de la platja Torre de Sant Vicent i com ha comentat el regidor d’Esports, Arturo Mart铆 鈥渆s va desenvolupar amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria requerides per a recuperar una prova popular que cada any t茅 un bon nombre d’adeptes i amb el qual hem dinamitzat aquest primer dissabte d’octubre鈥.

Despr茅s de la carrera popular d’aquest dissabte, la pr貌xima cita esportiva ser脿 el 16 d’octubre amb motiu de l’inici del IX Open de la Comunitat Valenciana que es desenvolupar脿 els dies 16 i 17 en el Poliesportiu Municipal. La cita amb el taekwondo a Benic脿ssim tamb茅 suma la primera edici贸 del Open de Policies i Bombers i s’espera la participaci贸 de 600 taekwondistes en les dues competicions programades.

Aqueix mateix cap de setmana, per貌 en aquest cas el diumenge 17 i en la modalitat de ciclisme, el municipi ser脿 el punt d’arribada de la tercera etapa de la Mediterranean Xtrem, una marxa cicloturista internacional per etapes de BTT.

Finalment, el Col路legi de Metges de Castell贸 (*COMCAS) organitza el XII Campionat d’Espanya Ciclisme en ruta per a Metges 2021 de l’OMC, que es disputar脿 el 23 d’octubre i contempla el pas per la localitat de Benic脿ssim i l’ascens en dues ocasions al Desert de les Palmes. La prova estar脿 sota la supervisi贸 de la Real Federaci贸 Espanyola de Ciclisme.

Aquest conjunt de proves esportives programades per al mes d’octubre s’uneixen a les activitats esportives municipals que comen莽aran aquest dilluns dia 4. 鈥淓l gran acolliment que han tingut algunes de les activitats programades ha motivat l’augment de les classes dirigides per a intentar cobrir la demanda en, per exemple, gimn脿stica r铆tmica i padel鈥, ha explicat Arturo Mart铆. Per a la present temporada, l’oferta per a adults inclou tai-chi, ioga, gimn脿stica suau, pilates, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavell贸 d’esports acollir脿 les classes de patinatge, mentre que en el CEIP Palmerar s’impartir脿 multiesport. Quant a la gimn脿stica r铆tmica, hi haur脿 grups per a menors de 5 a 10 anys i d’11 a 15 anys. Tamb茅 s’ofereix de manera trimestral tennis i padel per a joves i adults. I igual que en l’anterior temporada, s’ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecci贸 de les instal路lacions aix铆 com el seu 煤s per part dels usuaris i usu脿ries. Dins d’aqueix protocol s’especifica que hi haur脿 punts d’autoneteja, control d’acc茅s a la instal路laci贸, les activitats tindran un aforament redu茂t i places limitades i hi haur脿 parcel路les individuals a les aules. Aix铆 mateix, no hi haur脿 esterilles disponibles i cada alumne haur脿 de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives en les quals siguen necess脿ries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.