fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’esport dinamitza el mes d’octubre a Benicàssim

L’esport dinamitza el mes d’octubre a Benicàssim

Després de vint mesos de parèntesis, el municipi reprén el calendari de carreres populars amb el VIII 10K Nocturn.

L’esport serà un gran dinamitzador a Benicàssim durant aquest mes d’octubre amb la celebració de diferents proves que atrauran fins al municipi a corredors, ciclistes i taekwondistes.

El VIII 10K Nocturn Benicàssim Platges celebrat aquest dissabte a la nit va atraure a 300 corredors que van participar en la prova esportiva que aconsegueix ja la seua huitena edició. “Amb el 10K Nocturn reprenem les carreres populars després de vint mesos de parèntesis per la pandèmia. En aqueix retorn a la celebració d’activitats i esdeveniments multitudinaris, tornem amb un calendari de proves esportives per a continuar sent epicentre de l’esport i fomentar el turisme saludable”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La prova d’ahir va començar a les 21.00 hores en els voltants de la platja Torre de Sant Vicent i com ha comentat el regidor d’Esports, Arturo Martí “es va desenvolupar amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides per a recuperar una prova popular que cada any té un bon nombre d’adeptes i amb el qual hem dinamitzat aquest primer dissabte d’octubre”.

Després de la carrera popular d’aquest dissabte, la pròxima cita esportiva serà el 16 d’octubre amb motiu de l’inici del IX Open de la Comunitat Valenciana que es desenvoluparà els dies 16 i 17 en el Poliesportiu Municipal. La cita amb el taekwondo a Benicàssim també suma la primera edició del Open de Policies i Bombers i s’espera la participació de 600 taekwondistes en les dues competicions programades.

Aqueix mateix cap de setmana, però en aquest cas el diumenge 17 i en la modalitat de ciclisme, el municipi serà el punt d’arribada de la tercera etapa de la Mediterranean Xtrem, una marxa cicloturista internacional per etapes de BTT.

Finalment, el Col·legi de Metges de Castelló (*COMCAS) organitza el XII Campionat d’Espanya Ciclisme en ruta per a Metges 2021 de l’OMC, que es disputarà el 23 d’octubre i contempla el pas per la localitat de Benicàssim i l’ascens en dues ocasions al Desert de les Palmes. La prova estarà sota la supervisió de la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

Aquest conjunt de proves esportives programades per al mes d’octubre s’uneixen a les activitats esportives municipals que començaran aquest dilluns dia 4. “El gran acolliment que han tingut algunes de les activitats programades ha motivat l’augment de les classes dirigides per a intentar cobrir la demanda en, per exemple, gimnàstica rítmica i padel”, ha explicat Arturo Martí. Per a la present temporada, l’oferta per a adults inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d’esports acollirà les classes de patinatge, mentre que en el CEIP Palmerar s’impartirà multiesport. Quant a la gimnàstica rítmica, hi haurà grups per a menors de 5 a 10 anys i d’11 a 15 anys. També s’ofereix de manera trimestral tennis i padel per a joves i adults. I igual que en l’anterior temporada, s’ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecció de les instal·lacions així com el seu ús per part dels usuaris i usuàries. Dins d’aqueix protocol s’especifica que hi haurà punts d’autoneteja, control d’accés a la instal·lació, les activitats tindran un aforament reduït i places limitades i hi haurà parcel·les individuals a les aules. Així mateix, no hi haurà esterilles disponibles i cada alumne haurà de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives en les quals siguen necessàries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.