fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’exèrcit ajudarà a reforçar el control de les mesures de confinament a Benicarló

L’exèrcit ajudarà a reforçar el control de les mesures de confinament a Benicarló

En els últims dies s’han detectat molts de desplaçaments no previstos en el confinament.

Militars del del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) de Bétera es desplaçaran a Benicarló per donar suport a Guàrdia Civil i Policia Local. En els últims dies s’han detectat molts de desplaçaments no previstos en el confinament.

L’objectiu és assegurar-es que es compleixen els límits establerts per a la mobilitat de les persones i evitar eixides no permeses, que han anat en augment durant en els últims dies. Concretament, s’han detectat molts desplaçaments a finques particulars durant els caps de setmana per a participar en trobades amb amics i familiars, una irregularitat que incompleix totes les mesures de confinament previstes per l’estat d’alarma.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha destacat que «es tracta d’un reforç puntual en les tasques de control i vigilància de la població» i ha insistit en la necessitat de posar fre als desplaçaments innecessaris. «Les eixides han d’estar justificades i no es poden permetre reunions d’amics o familiars encara que seguisca als afores del municipi».

Per tal de coordinar el dispositiu de seguretat del cap de setmana, l’alcaldessa, acompanyada del regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i de l’inspector en cap de la Policia Local, Pedro Fa, s’ha reunit este matí amb dos subtinents del CGTAD de Bétera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.