fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’èxit de Castelló Sènior desborda totes les previsions fins al punt de superar en 3.300 peticions les places disponibles

L’èxit de Castelló Sènior desborda totes les previsions fins al punt de superar en 3.300 peticions les places disponibles

La tercera edició del programa de viatges de Diputació ja registra en tres setmanes 14.043 reserves enfront de 10.707 bitllets habilitats.

La tercera edició de Castelló Sènior continua sumant registres històrics d’inscripció. Tant, que l’excel·lent acolliment que està tenint aquest programa de viatges per a majors impulsat per Moliner mitjançant una inversió superior al milió d’euros ha fet que en poc més de tres setmanes les reserves hagen superat ja en més de 3.300 les places oferides, quan encara resta més d’un mes del període de sol·licitud habilitat, programat fins al 4 d’agost.

Així, fins a 14.043 majors de Castelló, un 131% sobre el total d’inscripcions disponibles que ascendeix a 10.707, han tramitat ja el seu bitllet per a beneficiar-se “d’una iniciativa de la Diputació de Castelló que, vistes les xifres, ens permetrà un any descobrir la província als nostres majors al mateix temps que afavorim la desestacionalización del turisme ajudant a mantenir hotels oberts fora de temporada alta”.

És per açò que el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, no ha dubtat a qualificar de “espectacular i històrica” la demanda registrada en les oficines de la Diputació ja “que demostra a la perfecció la magnitud d’aquest programa de viatges ideat pel Govern Provincial a l’hora de perllongar al màxim l’efecte beneficiós que el turisme exerceix sobre el teixit econòmic i laboral de la nostra província”.

Un objectiu que després de “superar qualsevol de l’expectatives més optimistes” amb 14.043 sol·licituds ja complementades, “està més que assegurat. Castelló Sènior va nàixer fa tres anys per a subvencionar parcialment les vacances a les persones majors residents en la província de Castelló convertint-los en una eina de dinamització turística i econòmica tant per als hotels de l’interior com la costa de la nostra província que veuen com en fora de temporada aquesta iniciativa turística plena les seues habitacions mantenint llocs de treball”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.