fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital de Vinaròs promourà la lactància materna

L’Hospital de Vinaròs promourà la lactància materna

L’objectiu d’esta iniciativa és adoptar pràctiques que protegeixen, promouen i donen suport a la humanització del naixement.

L’Hospital Comarcal de Vinaròs promourà la lactància materna després de la seua recent adhesió al programa IHAN, una iniciativa impulsada per l’OMS i UNICEF que pretén animar als hospitals, i en particular als serveis de Maternitat, a adoptar les pràctiques que protegeixen, promouen i donen suport a la lactància materna exclusiva des del naixement.

En este sentit, l’Hospital Comarcal de Vinaròs s’adhereix a la Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Nen (IHAN), activa ja en els altres hospitals de la província de Castelló, amb l’objectiu de promoure i donar suport al millor inici de la vida, assegurant pràctiques sanitàries òptimes i amb cura en l’embaràs, part, període neonatal i, especialment, la lactància materna.

Fase de descobriment

Així, l’Hospital Comarcal de Vinaròs, s’ha inscrit en este programa per establir la lactància materna com a norma i forma òptima d’alimentació al naixement. L’obtenció d’esta acreditació és un procés complex que exigeix ​​un important esforç per part dels professionals implicats i de la gestió del Departament, i que transcorre a través de 4 fases estructurades. La primera d’elles és la fase 1D, coneguda com a fase de descobriment, en la qual es troba actualment l’Hospital de Vinaròs.

Tal com s’estableix esta iniciativa, amb l’adscripció al programa IHAN es permetrà a les mares una elecció informada de com alimentar als seus nounats, es donarà suport a l’inici precoç de la lactància materna i es promourà la lactància materna exclusiva durant els sis primers mesos De vida. La IHAN proporciona als professionals sanitaris que treballen a les maternitats dels hospitals un programa d’acreditació eficient, basat en l’evidència científica, estructurada i externament avaluada, que permet i facilita la tasca d’iniciar, recolzar i augmentar la durada de la lactància materna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.