fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital General de Castelló rep una mini ambulància elèctrica donada per la Creu Roja

L’Hospital General de Castelló rep una mini ambulància elèctrica donada per la Creu Roja

El vehicle serà utilitzat per a disminuir l’estrés emocional que les xiquetes i xiquets puguen tindre durant el seu trasllat al quiròfan.

La planta de Pediatria de l’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) disposa des de hui d’una ambulància elèctrica donada per Creu Roja a Castelló. Este vehicle permetrà transportar a les xiquetes i xiquets ingressats al quiròfan o a realitzar-se proves mèdiques, reduint així l’estrés emocional que esta situació pot produir-los.

Es tracta d’un mini cotxe elèctric que simula una ambulància per a infància de tres i cinc anys, i que pot ser conduït pel propi xiquet o per radiocontrol. Compta amb so i il·luminació i està retolat amb els logotips i colors corporatius de Creu Roja.

L’acte de lliurament ha comptat amb la presència del gerent del Departament de Salut de Castelló, Miguel Alcalde, la presidenta provincial de Creu Roja, Omayra Serrano, l’adjunta a la Direcció d’Infermeria, Susana López, el cap del Servei de Pediatria, Ricardo Tosca, i la referent d’Infància Hospitalitzada de l’organització soci-sanitària, Andrea González.

En ell, xiquetes i xiquets hospitalitzats ja han pogut provar el vehicle pels corredors de la planta al costat del personal sanitari i voluntariat de Creu Roja Joventut.

El cap de Pediatria, Ricardo Tosca, considera que esta donació permetrà que els xiquets i xiquetes hospitalitzades facen certes coses jugant, i això “suposa menys estrés i una millora en les seues patologies”. En este sentit, l’adjunta d’Infermeria aprofundeix que el seu trasllat a quiròfan en el vehicle donat permet “reduir la seua angoixa en aqueix moment” i el seu posterior procés assistencial.

Esta iniciativa, dirigida especialment a la infància, permet aconseguir humanitzar el màxim possible l’estada hospitalària dels més xicotets i reduir el nerviosisme que els pot provocar certes situacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.