fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital La Fe de València realitza 11 trasplantaments cardíacs en els últims 30 dies

L’Hospital La Fe de València realitza 11 trasplantaments cardíacs en els últims 30 dies

El centre hospitalari bat el seu propi rècord, que fins llavors era de 8 trasplantaments en un mes.

L’Hospital La Fe de València realitza 11 trasplantaments cardíacs en els últims 30 dies, la qual cosa suposa una mitjana d’1 trasplantament cada 3 dies. Estes xifres demostren que l’Hospital La Fe es troba en l’avantguarda de trasplantaments cardíacs, ja que a Espanya la mitjana de trasplantaments per centre hospitalari és, aproximadament, de 2 en un mes. Fins ara, el rècord el tenia el mateix Hospital La Fe amb 8 trasplantaments en 30 dies.

El doctor Luis Almenar, responsable de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca i Trasplantament de l’Hospital La Fe, ha volgut destacar que “este resultat demostra la rellevància del treball realitzat pels serveis implicats en el trasplantament cardíac de l’Hospital La Fe com són cirurgia cardíaca, vigilància intensiva, anestèsia i reanimació, coordinació de trasplantaments i cardiologia, tant pediàtrica com adulta”.

També cal afegir que estes xifres poden obtenir-se gràcies a la solidaritat i donació altruista de la població valenciana, que en els últims anys han fet créixer les donacions de cor en la Comunitat Valenciana.

Respecte a l’activitat trasplantadora, enguany s’han realitzat 27 trasplantaments cardíacs i s’han implantat 2 assistències ventriculars de llarga durada. Són procediments complexos que estan completament integrats i interioritzats en tots els serveis de l’hospital i per tots els professionals sanitaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.