fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’IVAJ i l’Institut Valencià de Cultura llancen ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove

L’IVAJ i l’Institut Valencià de Cultura llancen ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove

La promoció amb Carnet Jove inclou entrades a 3 i 5 euros i descomptes del 50%

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC) s’uneixen en un programa d’activitats i ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove al territori valencià.

L’Institut Valencià de Cultura participa en la celebració dels 30 anys del Carnet Jove al Teatre Principal de València amb l’obra ‘Speakeasy’, del 23 al 24 de febrer de 2019, a un preu especial de 5 euros. Al Teatre Rialto de València, del 15 al 24 de febrer de 2019, es podrà gaudir de l’obra ‘Tirant’, una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i la Compañía Nacional de Teatro Clásico, a un preu especial de 3 euros.

El Teatre Arniches d’Alacant s’uneix amb l’espectacle ‘Un poyo rojo’, de la companyia Un Poyo Rojo, en la funció del dissabte, 2 de febrer, a les 20.30 hores, amb un descompte del 50% per a titulars del Carnet Jove.

Finalment, el Teatre Principal de Castelló aplicarà un 50% de descompte en tots els seus espectacles del mes de febrer.

Al llarg de 2019, l’IVAJ durà a terme diferents activitats culturals perquè els 30 anys del Carnet Jove es convertisquen en tot un ventall d’avantatges. L’Institut Valencià de Cultura s’uneix a esta iniciativa per a apropar les representacions teatrals al públic jove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.