fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ocupaci贸 hotelera a Benic脿ssim aconsegueix el 85% durant el mes d’agost

L’ocupaci贸 hotelera a Benic脿ssim aconsegueix el 85% durant el mes d’agost

Durant el festival de m煤sica Rototom Sunsplash l’ocupaci贸 va ser del 93,70% en hotels i del 90,07% en c脿mpings.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la regidoria de Turisme, ha fet balan莽 de l’ocupaci贸 tur铆stica durant el mes d’agost en el qual destaquen positivament les dades d’ocupaci贸 mitjana aconseguits pels establiments hotelers de la ciutat, que han aconseguit el 85%. 鈥淟a mitjana d’ocupaci贸 a l’agost respecte al mes de juliol ha augmentat fins a quasi 10 punts, i els festivals de m煤sica, en aquest cas el Rototom Sunsplash, s贸n un al路licient per a l’augment de l’ocupaci贸 ja que durant la setmana de celebraci贸 del festival reggae es va aconseguir el 93,70% en hotels i el 90,07% en c脿mpings鈥, ha informat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, qui ha afegit que 鈥淏enic脿ssim continua sent un de les millors destinacions tur铆stiques preferents de la prov铆ncia i les dades d’ocupaci贸 mitjana aix铆 ho demostren i la celebraci贸 dels festivals de m煤sica a la ciutat es consoliden com un important revulsiu econ貌mic鈥.

I, a m茅s del festival Rototom Sunsplash que va tindre lloc del 16 al 22 d’agost, ve茂ns i visitants han pogut assistir durant el mes passat a diferents activitats tur铆stiques programades pel consistori. 脡s el cas, per exemple, del programa oficial de visites guiades que, com ha informat la regidora responsable de l’脿rea, Cristina Fern谩ndez, 鈥減rop de 400 persones han assistit a alguna de les quinze visites que es van programar durant el mes d’agost i que van contemplar des de rutes pel Desert de les Palmes, com pel passeig mar铆tim per a con茅ixer m茅s a fons les viles modernistes, per la Torre de Sant Vicent i fins a una ruta de cinema; diferents propostes per a obrir la participaci贸 a tots els p煤blics鈥.

El Centre d’Interpretaci贸 Torre de Sant Vicent ha comptabilitzat per la seua part 435 visites durant el mes d’agost.

Aix铆 mateix, dins del programa d’activitats de dinamitzaci贸 tur铆stica dirigides principalment al p煤blic familiar destaquen un mes m茅s les activitats incloses en la iniciativa 鈥楤enic脿ssim Kids鈥 com El Tresor de la Torre de Sant Vicent, El Misteri del Parc del Trenet i Carromato d’Hist貌ries. 鈥淟’activitat de titelles al costat de l’oficina de Turisme de la platja Heli貌polis que hem iniciat aquesta temporada amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona de costa durant les vesprades del dijous, ha tingut molt bon acolliment durant els mesos de juliol i agost i cada jornada ha registrat al voltant de 150 assistents鈥, ha afegit l’edil. En total han sigut m茅s de 750 persones els que han gaudit de les activitats programades per al gaudi del p煤blic infantil.

Per a aquest mes de setembre les activitats de dinamitzaci贸 tur铆stica continuen a trav茅s del programa oficial de visites guiades i les pr貌ximes cites programades s贸n el dia 17 amb la visita guiada 鈥淒e Banu Qasi a Benic脿ssim鈥 i el dissabte 24 ser脿 el torn de la ruta teatralitzada 鈥淗emingway i les viles en guerra鈥. Tota la informaci贸 i venda d’entrades est脿 disponible en la web municipal https://turismo.benicassim.es/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.