fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’oficina de mediaci贸 hipotec脿ria de Nules registra un total de 46 visites l’any 2018

L’oficina de mediaci贸 hipotec脿ria de Nules registra un total de 46 visites l’any 2018

Les principals consultes estan relacionades amb les cl脿usules abusives.

L’Oficina de Mediaci贸 Hipotec脿ria de Nules ha registrat al llarg de l’any 2018 un total de 46 visites. Com a resultat del treball realitzat pel Servei de Mediaci贸 de Nules cal ressaltar que els assumptes de major transcend猫ncia que han sigut consultats tenen a veure amb les cl脿usules abusives, com la cl脿usula i informaci贸 relacionada amb despeses hipotec脿ries.

A m茅s, al llarg de l’any 2018 s’han obert 19 expedients, dels que 12 es troben ja tancats i la resta s’estan a l’espera d’obtenir informaci贸 o negociaci贸; s’ha fet seguiment a 3 expedients sobre Execuci贸 Hipotec脿ria i a 16 sobre altres q眉estions relacionades amb altres temes no referents a assumptes hipotecaris. Aix铆 doncs, s’han tramitat 9 expedients sobre cl脿usules abusives; 3 sobre refinan莽ament; 2 de lloguer; 3 relacionats amb l’Execuci贸 Hipotec脿ria; i tamb茅 hi ha hagut 1 expedient de desnonament.

Davant a莽貌, el regidor d’Habitatge, Antonio Romero, matisa que “l’oficina la v脿rem obrir en febrer de l’any 2016 i en tot este temps hem vist com ha augmentat la confian莽a dels ve茂ns i de les ve茂nes en este servei que es presta des de l’ajuntament de manera totalment gratu茂ta”.

El conveni entre l’Ajuntament de Nules i el Col路legi Oficial d’Advocats de Castell贸 per a poder seguir oferint als ciutadans este servei es renova cada any. Entre les millores que en este temps s’han portat a terme es troba l’ampliaci贸 de l’horari en quatre hores, aix铆 l’atenci贸 al p煤blic t茅 lloc el primer i tercer dijous de cada mes en horari de mat铆 en el segon pis del nou ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.