fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’脪rgan Gestor de Platges de Benicarl贸 fa un bon balan莽 de la temporada d’estiu

L’脪rgan Gestor de Platges de Benicarl贸 fa un bon balan莽 de la temporada d’estiu

Les diferents 脿rees implicades en l’adequaci贸, manteniment i seguretat de les platges s’han reunit per valorar el conjunt de la temporada estiuenca.

L’脪rgan Gestor de Platges de l’Ajuntament de Benicarl贸 s’ha reunit per valorar la temporada d’estiu. Els responsables de les 脿rees d’Obres i Serveis, Turisme, Policia Local i l’empresa de socorrisme han fet un balan莽 positiu de la temporada, que han qualificat de 芦tranquil路la i sense cap incid猫ncia important a destacar禄.

Des de l’脌rea de Medi Ambient, la valoraci贸 tamb茅 茅s altament positiva per a un estiu sense cap episodi de contaminaci贸 d’aig眉es i amb escassa quantitat de meduses i algues.

Els responsables han obert la possibilitat, de cara a la temporada que ve, d’ampliar a tot l’any el servei de neteja i manteniment de platges i altres millores que s’estudiaran per a incloure-les en la pr貌xima licitaci贸 del servei de salvament i socorrisme. 芦Son millores que hem d’analitzar molt b茅 i traslladar-les聽 als departaments corresponents abans de posar-les en marxa禄, ha puntualitzat la regidora de Turisme, Isabel Cardona.

Tant Isabel Cardona com Ilde A帽贸, responsable d’Obres i Serveis i Policia Local, han destacat el treball dut a terme pels operaris de platges a l’hora de mantindre els arenals en perfectes condicions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.