fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Manteniment millora la il路luminaci贸 dels col路legis Victoria i Joaqu铆n Rodrigo, Romeu i Cronista Chabret de Sagunt

Manteniment millora la il路luminaci贸 dels col路legis Victoria i Joaqu铆n Rodrigo, Romeu i Cronista Chabret de Sagunt

Estes actuacions milloren l’efici猫ncia energ猫tica d鈥檈stos centres, disminuint el consum i les emissions de CO2.

La Delegaci贸 de Manteniment est脿 duent a terme actuacions de millora de la il路luminaci贸 de diversos col路legis del municipi. Es tracta d’un dels objectius del departament per a disminuir l鈥檈mpremta de carboni que generen les instal路lacions i millorar l’efici猫ncia energ猫tica.

En estos moments s’estan duen a terme estes millores en els col路legis Victoria i Joaqu铆n Rodrigo, Romeu i Cronista Chabret, de fet, en els dos primers ja s’estan canviant totes les llumin脿ries existents per pantalles amb il路luminaci贸 LED amb les quals es podr脿 reduir el consum d’energia el猫ctrica millorant la lluminositat i permetent la possibilitat de fer, en un futur pr貌xim, instal路lacions d’autoconsum en les quals ja estan treballant.

Les inversions previstes en els col路legis en els quals s’est脿 actuant s贸n: CEIP Victoria i Joaqu铆n Rodrigo, adjudicades per 36 565,37 鈧 IVA incl貌s; CEIP Romeu, adjudicades per 20 074,91 鈧 IVA incl貌s; CEIP Cronista Chabret, les obres estan en proc茅s d’adjudicaci贸 per un valor m脿xim de 29 575,11 鈧 IVA incl貌s.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, i el regidor d’Educaci贸, Jos茅 Manuel Tarazona, s’han despla莽at als centres per a comprovar les labors que s’estan duent a terme. Gil ha manifestat que estes actuacions 芦estan emmarcades en el comprom铆s de la Corporaci贸 per millorar les emissions de CO2 i anar a un model de transici贸 energ猫tica que ens permeta, en la mesura que siga possible, anar a models d’autoconsum energ猫tic禄.

D’altra banda, Tarazona ha assenyalat: 芦Compartim un projecte de millora cont铆nua de les nostres instal路lacions educatives, un comprom铆s amb el confort i el condicionament lum铆nic a les aules, la sostenibilitat i la millora de l’efici猫ncia energ猫tica que suposa un estalvi en la despesa econ貌mica per consum de llum禄. El regidor ha assegurat que es tracta 芦d鈥檜n esfor莽 inversor necessari en els nostres centres educatius com a Ciutat Educadora禄.

Quant a les actuacions, fa temps es van realitzar algunes en diferents col路legis per a millorar la il路luminaci贸 de les aules i dels espais compartits i al mateix temps disminuir tant el consum com les pot猫ncies contractades. Ara era el torn de dur a terme estes actuacions de renovaci贸 de la il路luminaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.