fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco consolida a Par铆s la projecci贸 internacional d’Escala a Castell贸

Marco consolida a Par铆s la projecci贸 internacional d’Escala a Castell贸

L’alcaldessa recalca la col路laboraci贸 amb S猫te per a fer “cada vegada m茅s gran” aquesta cita i afermar-la com a “gran esdeveniment europeu”.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha presentat aquest dimecres al Senat franc茅s el festival mariner Escala a Castell贸 davant un nodrit grup de la premsa parisenca. Marco ha acudit a la capital francesa per a presentar la nova edici贸 d’Escala a Castell贸 despr茅s d’haver sigut convidada pels organitzadors de Escale 脿 S猫te, el festival mariner germ脿, aix铆 com dels responsables de l’administraci贸 regional d’Occit脿nia, responsables de la Unesco a Fran莽a i del cos diplom脿tic holand茅s.
L’alcaldessa ha agra茂t aquesta oportunitat de donar a con茅ixer al Senat de Par铆s “el m茅s important esdeveniment tur铆stic” de la capital de la Plana i ha destacat que actes com el d’aquest dimecres reforcen i consoliden la projecci贸 internacional d’Escala a Castell贸 despr茅s de dues reeixides edicions celebrades i amb vista a la tercera, en la qual hi haur脿 r猫cord de vaixells participants.

“Hui estem consolidant l’alian莽a estrat猫gica entre dues ciutats que tenen un mateix horitz贸: convertir Escale 脿 S猫te-Escala a Castell贸 en el festival mariner m茅s important d’Europa”, ha indicat Marco. En aquest sentit, l’alcaldessa ha recalcat: “S猫te i Castell贸 estem treballant junts i creiem que l’猫xit ser脿 una realitat”. “Escala a Castell贸 茅s la gran aposta pel turisme de qualitat a la nostra ciutat i aquesta col路laboraci贸 amb S猫te ens permet fer cada vegada m茅s gran aquesta cita i apuntalar-la com un gran esdeveniment mariner tur铆stic europeu”, ha apuntat.
Marco ha intervingut en una roda de premsa celebrada al Senat franc茅s al costat del responsable de la Comissi贸 Nacional francesa de Cooperaci贸 amb la Unesco, J茅rome Fromageau; a l’alcalde de S猫te, Fran莽oise Commeinhes; la senadora Marie-Th茅r猫se Brugui猫re; el delegat regional d’Occit脿nia, Andr茅 Lubrano; i el director de Escale 脿 S猫te, Wolfgang Idiri.
L’alcaldessa de Castell贸 ha explicat davant la premsa francesa que Escala a Castell贸 茅s un “esdeveniment absolutament excepcional”, pel qual han passat ja 150.000 visitants en les dues edicions passades i que comptar脿 amb la participaci贸 de l’Associaci贸 Espanyola de Vaixells Cl脿ssics, un col路lectiu que fomenta la cultura n脿utica tradicional, la conservaci贸, la restauraci贸, la reconstrucci贸 i la navegaci贸 dels vaixells cl脿ssics. Escala a Castell贸 se celebrar脿 des del 16 al 20 d’abril de 2020 i comptar脿, enguany, amb la col路laboraci贸 d’Holanda i les seues espectaculars embarcacions Oostershelde i Morgenster. Per aix貌, l’alcaldessa de Castell贸 ha destacat la col路laboraci贸 de Fran莽a, Holanda i Espanya en la celebraci贸 de la nova edici贸 d’Escala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.