fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco destaca l’aposta de Castell贸 en inversi贸 social en la visita a la nova seu de l’AECC

Marco destaca l’aposta de Castell贸 en inversi贸 social en la visita a la nova seu de l’AECC

L’Ajuntament concedeix 120.000 euros al finan莽ament del projecte per a ampliar i millorar l’atenci贸 dels usuaris.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, han visitat les instal路lacions de la nova seu de l’Associaci贸 Espanyola contra el C脿ncer (AECC) situada en el Passeig Ribalta. La nova seu ha comptat amb un finan莽ament de 120.000 euros per part de l’Ajuntament de Castell贸, una ajuda destinada a millorar i incrementar l’atenci贸 oferida per l’associaci贸 als seus usuaris.

Durant la seua visita, l’alcaldessa ha recalcat el comprom铆s de l’equip de govern amb la ciutadania de Castell贸 i la “aposta decidida” per les pol铆tiques encaminades a millorar el benestar social i l’atenci贸 de les persones. “Aquesta seu 茅s un exemple d’aix貌, gr脿cies a aquestes noves dotacions la AECC disposa de millors instal路lacions perqu猫 puga ampliar l’atenci贸 i cobrir noves necessitats”, ha indicat.

Marco ha apuntat que aquesta inversi贸 social se suma a altres realitzades pel consistori per a ampliar la xarxa d’atenci贸 especialitzada a la ciutat. Entre elles, el nou centre d’Alzheimer La Pineda i la pr貌xima posada en marxa del primer centre de dia de l’Associaci贸 de S铆ndrome de Down de Castell贸, que ha comptat amb una recent inversi贸 de m茅s de 86.000 euros per part de l’Ajuntament.

Per part seua, el regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, ha destacat que, amb aquestes noves instal路lacions, “la AECC disposar脿 d’una seu m茅s actual i funcional per a donar continu茂tat als projectes que l’associaci贸 ja t茅 en marxa”. La inversi贸 permetr脿 a m茅s incrementar l’atenci贸 en totes les 脿rees en les quals l’associaci贸 detecte que hi ha necessitats que cobrir.

L贸pez ha apuntat que la subvenci贸 concedida per a la nova seu persegueix facilitar un nou espai perqu猫 l’associaci贸 puga continuar l’atenci贸 i estendre-la a altres necessitats biol貌giques, psicol貌giques i socials per a pacients i familiars. A m茅s, el nou local permetr脿 a m茅s incorporar noves atencions i serveis.

El projecte ha tingut un cost total de 346.661 euros, dels quals 120.000 han sigut subvencionats per l’Ajuntament de Castell贸 per a la realitzaci贸 de les obres de rehabilitaci贸 necess脿ries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.