fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco destaca que el Pla Estrat猫gic de Turisme millorar脿 la competitivitat del sector a Castell贸

Marco destaca que el Pla Estrat猫gic de Turisme millorar脿 la competitivitat del sector a Castell贸

L’alcaldessa destaca l’esfor莽 inversor del Patronat de Turisme que ha augmentat el pressupost un 26%.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha afirmat avui que “el turisme 茅s un dels grans objectius de la gesti贸 que s’ha marcat el Govern municipal de Castell贸, perqu猫 representa un dels principals motors econ貌mics i culturals de la ciutat i 茅s clau per a l’impuls de l’economia”. Marco valora la temporada tur铆stica, que est脿 veient com es compleixen les expectatives del Govern municipal.

Marco ha recordat que el pressupost destinat a pol铆tiques tur铆stiques s’ha incrementat un 26% en 2017 i ha insistit en el potencial de les platges de Castell贸, que enguany han tornat a obtenir tres banderes blaves i compten amb les distincions Q de Qualitat Tur铆stica i Qualitur. Totes amb punts accessibles. A m茅s la platja del Pinar ha aconseguit el premi Ecoplayas per fomentar el turisme sostenible, aix铆 com la qualificaci贸 de prevenci贸 i control de la contaminaci贸 i el certificat de petjada de carboni.

“Des del Patronat Municipal de Turisme treballem i treballarem per a promoure i potenciar l’oferta tur铆stica d’una ciutat com Castell贸, en la qual comptem amb el suport necessari i imprescindible de la Universitat Jaume I”, ha afirmat. En eixe sentit, ha recordat que l’Ajuntament i l’UJI estan desenvolupant un Pla Estrat猫gic de Turisme que ha de marcar les l铆nies per al futur de la gesti贸 tur铆stica en l’脿mbit municipal.

L’alcaldessa ha indicat que el pla estrat猫gic apostar脿 pel turisme sostenible per a obrir noves perspectives al sector. “Necessitem millorar la competitivitat i avan莽ar en la promoci贸 del producte tur铆stic”, ha recalcat. “La riquesa dels nostres recursos naturals i culturals han de convertir-se en un factor clau”. “Tenim qualitat, innovaci贸 i excel路l猫ncia, per貌 necessitem especialitzaci贸, formaci贸 i promoci贸 per a aconseguir nous objectius”.

Per tot aix貌, ha destacat la import脿ncia de les aportacions que es realitzen per part d’experts i professionals, que 茅s “decisiva” per a avan莽ar cap a la qualitat, la singularitat o la diversificaci贸 del producte tur铆stic. “L’economia de Castell贸 mereix que totes les administracions i totes les institucions participem en els mateixos objectius”, ha concl貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.