fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco reconeix la labor dels sanitaris davant la covid en la nova seu del Col路legi de Metges

Marco reconeix la labor dels sanitaris davant la covid en la nova seu del Col路legi de Metges

L’alcaldessa destaca la col路laboraci贸 de l’Ajuntament per a millorar la qualitat assistencial dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha assistit a l’acte d’inauguraci贸 de la nova seu del Col路legi de Metges de Castell贸, en el qual ha intervingut al costat del president del Col路legi de Metges de Castell贸, Jos茅 Mar铆a Breva; el president del Consell General del Col路legi Oficial de Metges, Tom谩s Cobo; la presidenta del Consell Auton貌mic CMV, Mercedes Hurtado; i el president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆.

En la seua intervenci贸, Marco ha traslladat, en nom de l’Ajuntament i de la corporaci贸 municipal, la gratitud i el reconeixement als metges per la seua labor essencial durant la pand猫mia. “Els metges, i tot el personal sanitari, s贸n un exemple per a tota la societat pel seu sacrifici, el seu esfor莽 i la seua vocaci贸 de servei en aquests durs mesos de pand猫mia, en la qual s’ha evidenciat que la sanitat p煤blica 茅s un pilar fonamental del benestar ciutad脿”, ha assegurat.

Aix铆 mateix, l’alcaldessa ha ressaltat que “el govern municipal t茅 molt clara la import脿ncia de la col路laboraci贸 institucional per a millorar la qualitat assistencial dels ve茂ns i ve茂nes, i propiciar tamb茅 les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat sanit脿ria”. En aquesta l铆nia, ha recordat que “l’Ajuntament ha col路laborat estretament amb el departament de Salut i l’Hospital General per a facilitar, en un primer moment, la instal路laci贸 de l’hospital de campanya; i ja en aquesta 煤ltima etapa, el dispositiu de seguretat per al centre de vacunaci贸 massiva”.

A m茅s, ha posat l’accent que el Col路legi de Metges i el sector sanitari en general “t茅 a l’Ajuntament un aliat per a reivindicar tot all貌 que millore la situaci贸 de la sanitat i dels seus professionals”. En aquest sentit, cal recordar algunes de les accions impulsades des de l’administraci贸 municipal per a millorar l’atenci贸 sanit脿ria, com 茅s la col路laboraci贸 amb Conselleria en el centre sanitari del Raval Universitari que ser脿 una realitat en breu, la reforma d’un edifici en el grup Benadressa per a instal路lar un consultori m猫dic auxiliar o una declaraci贸 institucional que va dem脿 a ple per a sol路licitar la creaci贸 d’una unitat de trasplantaments a la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.