fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina mostra el seu suport als sanitaris i afirma que “ja falta menys perquè el PP convertisca la sanitat en la prioritat del nostre govern”

Marta Barrachina mostra el seu suport als sanitaris i afirma que “ja falta menys perquè el PP convertisca la sanitat en la prioritat del nostre govern”

La presidenta provincial del PP, Marta Barrachina, afirma que les primeres mesures del president regional, Carlos Mazón, a partir del 28 de maig seran la creació d’una direcció general d’Atenció Primària i blindar per llei el pressupost de la sanitat.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, mostra el seu suport als professionals sanitaris, que tornaran a alçar la veu aquest dilluns, 3 d’abril, per a protestar pel desmantellament sanitari i la falta de mitjans, i afirma que ja falta menys “perquè el PP convertisca la sanitat en la prioritat del nostre govern”.

La líder provincial del PP afirma que les primeres mesures del president regional, Carlos Mazón, a partir del 28 de maig seran la creació d’una direcció general d’Atenció Primària i blindar per llei el pressupost de la sanitat. “Donem suport a les reivindicacions dels professionals sanitaris. Cal cuidar als qui ens cuiden. El PP solucionarà el col·lapse tant en l’atenció primària, com en les urgències i en llistes d’espera”, afirma.

A més, la presidenta provincial del PP subratlla que “construirem un nou Hospital General que serà un referent de la sanitat a la província de Castelló de la mateixa manera que La Fe ho és a València”.

El col·lapse que pateix la sanitat pública a causa de la nul·la gestió del Consell de Puig ha provocat que, en aquests moments, la sanitat siga una de les majors preocupacions dels castellonencs. Les cites amb els metges de primària s’eternitzen i les llistes d’espera per als especialistes i intervencions quirúrgiques no donen treva.

“El Govern de Puig ha fet molts anuncis, però no ha sabut gestionar la sanitat pública, que segueix totalment col·lapsada tant en l’atenció primària, com en les urgències i en llistes d’espera. Des del Partit Popular posarem solució a aquest caos perquè el nostre principal objectiu és oferir una assistència mèdica de qualitat, i això passa per més inversió per a augmentar les plantilles i per a tindre més mitjans i infraestructures sanitàries”, explica Marta Barrachina.

“Les plantilles dels professionals sanitaris han d’estar adequades a les necessitats de cada servei perquè els ciutadans tinguen l’atenció de qualitat que mereixen. Un dels grans problemes és el gravíssim dèficit de personal mèdic tant a nivell de primària com en especialitats”, exposa la líder provincial del PP.

“És indecent que el Consell de Puig mostre una maqueta d’un nou centre hospitalari sol per la proximitat de les eleccions quan segueix sense definir els serveis i les places de difícil cobertura i continuen faltant especialistes en gran part de les àrees com a radiòlegs, cardiòlegs, dermatòlegs, psiquiatres, metges en urgències, traumatòlegs, metges de família i un llarg etcètera”, alerta.

“El Partit Popular no es quedarà de braços plegats davant el progressiu desmantellament d’un sistema sanitari que continua acumulant queixes d’usuaris i professionals a la província de Castelló mentre que el Govern socialista de la Generalitat Valenciana no pren les mesures urgents necessàries perquè l’atenció sanitària arribe dins del termini i en la forma escaient sense importar les distàncies o el lloc on es visca”, afirma Barrachina.

“El pla de xoc sanitari que ha presentat el president Carlos Mazón té com un dels seus eixos un pla d’incentius per a motivar als sanitaris que vulguen i puguen treballar més hores amb l’objectiu de traure el màxim profit als recursos sanitaris”, explica. “Puig porta quatre anys sense posar en marxa aquest pla a pesar que és fonamental”, afig Marta Barrachina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.