fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Massamagrell repartirà més de 16.000 màscares reutilitzables a la seua ciutadania de forma personalitzada

Massamagrell repartirà més de 16.000 màscares reutilitzables a la seua ciutadania de forma personalitzada

Esta acció procedix de l’adquisició de 82.000 màscares reutilitzables per part de la Mancomunitat de l’Horta Nord.

Massamagrell començarà repartir, a la fi d’este mes, més de 16.000 màscares reutilitzables a la seua ciutadania de manera escalonada i de manera personalitzada.

Este repartiment procedix de la quota poblacional que pertoca a Massamagrell després de l’adquisició de 82.000 màscares reutilitzables per part de la Mancomunitat de l’Horta Nord, i en la qual participen altres 9 municipis de la comarca.

Les màscares encarregades estan recolzades per la norma UNE 0065/2020, aprovada el passat 15 d’abril, i complixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. La característica principal és que seran reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades fins a 10 ocasions. Amb cada màscara s’adjuntarà un xicotet manual d’instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantindre-les i guardar-les amb totes les garanties.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Estem molt satisfets amb l’acció coordinada que hem aconseguit desenvolupar a la comarca i que es trasllada a la pràctica en què podrem proveir a la ciutadania de Massamagrell d’uns dispositius de protecció tan necessaris per a la nova realitat que afrontem com són les màscares”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.