fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Maz贸n reconeix el pes de Castell贸 en una executiva refor莽ada amb 30 c脿rrecs del PPCS

Maz贸n reconeix el pes de Castell贸 en una executiva refor莽ada amb 30 c脿rrecs del PPCS

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, celebra la confian莽a del nou president regional a “un projecte que creix de la m脿 de 135 municipis”.

El Partit Popular de Castell贸 ha rebut avui el recolzament del nou president del PPCV, Carlos Maz贸n, qui ha refor莽at el pes de la prov铆ncia en una executiva conformada amb una trentena de c脿rrecs del projecte liderat per Marta Barrachina. La presidenta del PPCS ha celebrat “l’impuls que el nostre nou president atorga a Castell贸 i que avala el treball 煤til, pels 135 municipis d’aquesta prov铆ncia, que estem desenvolupant des del minut zero per a retornar a les persones les pol铆tiques 煤tils que mereixen”.

El nou organigrama que avui Carlos Maz贸n ha presentat compta amb la presidenta provincial en la direcci贸 del PPCV, prop d’una quinzena de c脿rrecs en la Junta Directiva, a m茅s de concedir tres sotssecret脿ries a representants de Castell贸: la d’Ocupaci贸, Emprenedoria i Infraestructures, per a la senadora del PPCS i secret脿ria general del PP al Senat, Salom茅 Pradas; la d’Ecologia i Desenvolupament, per a la primera tinenta d’alcalde d’Onda, Elena Albalat; i la Innovaci贸 i Comunicaci贸 per al portaveu del PP i president del PP a Vila-real, H茅ctor Folgado. Al costat d’ells, tamb茅 per a Castell贸, Maz贸n atorga onze secret脿ries executives al PPCS. “Aquest 茅s el reconeixement al lliurament i convicci贸 que un gran equip de persones, ve茂ns d’aquesta prov铆ncia, desenvolupem dia a dia per a donar veu als castellonencs”.

I amb Maz贸n al capdavant de la presid猫ncia del PPCV, ha assenyalat Barrachina, “hem aconseguit la prosperitat d’aquest territori, el que compartim, que gaudim i que volem que lideri la recuperaci贸 que ha de reivindicar els sectors clau de la nostra economia, des de la pesca, fins a l’agricultura o la cer脿mica, de la qual viuen m茅s de 25.000 fam铆lies”.

Per a Marta Barrachina, “el PPCS surt a guanyar de la m脿 de Carlos Maz贸n, perqu猫 sigui la gent d’aquesta terra la que decideixi el futur de la prov铆ncia, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, amb Pablo Casado al capdavant. Perqu猫 aquest projecte, que 茅s el de les persones, t茅 molt a oferir, projectes en com煤 que desenvolupar i la il路lusi贸 i la convicci贸 que altres pol铆tiques s贸n possibles: les 煤tils del PP que generen ocupaci贸 i riquesa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.