fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més accessibilitat i nou carril bici en la connexió de Boqueres amb Borriana a Almassora

Més accessibilitat i nou carril bici en la connexió de Boqueres amb Borriana a Almassora

L’Ajuntament aconsegueix ajuda de Diputació per a reformar el carrer per 75.400 euros.

El carrer Boqueres d’Almassora se sotmet des de demà a les obres de millora de l’accessibilitat i adequació de la via ciclista. L’empresa Ingenia Castellón Omega S.L. executarà durant dos mesos esta actuació que compta amb un pressupost de 75.410,66 euros i per a la qual l’Ajuntament d’Almassora ha aconseguit la màxima subvenció de la Diputació Provincial de Castelló. L’obra inclou una nova via ciclista cap a la connexió amb Borriana.

Pavimentació, accessibilitat i via ciclista formen part dels vuit àmbits d’actuació en què es divideix l’obra. Els treballs topogràfics van arrancar la setmana passada perquè demà comence el gruix de la intervenció, que en el seu moment va eixir a licitació per 90.000 euros. L’objectiu implica mantenir la configuració del vial amb el suport de la mobilitat urbana sostenible, sobretot en el que representa a la millora de l’accessibilitat per als vianants i mobilitat ciclista, tal com ha informat la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro.

Per a açò, el projecte elimina les barreres arquitectòniques que impedeixen l’accés de les persones amb discapacitat i adequa els diferents encreuaments viaris existents en la via ciclista, ja que únicament s’ha actuat amb caràcter integral en els primers 90 metres de la vorera nord del carrer des de la rotonda de l’avinguda Castelló. La resta només ha incorporat la senyalització.

Leave a Reply

Your email address will not be published.