fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 1.500 escolars assisteixen a l’espectacle ‘La volta al món en 80 melodies’, de l’Institut Valencià de Cultura

Més de 1.500 escolars assisteixen a l’espectacle ‘La volta al món en 80 melodies’, de l’Institut Valencià de Cultura

L’activitat s’emmarca en el Cicle de Didàctica i compta amb el suport de Todojuguete

Més de 1.500 escolars de 5é i 6é de Primària i ESO veuran entre aquest dijous i divendres l’espectacle ‘La volta al món en 80 melodies’, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, que ha programat l’Institut Valencià de Cultura (IVC). Aquesta activitat s’emmarca en el Cicle de Didàctica i compta amb el suport de Todojuguete.

A més, l’IVC oferirà el diumenge, 5 de febrer, a les 12.00 hores, aquest mateix concert, per a les famílies a un preu únic de 8 euros, i en el qual els xiquets assistents podran optar a un sorteig de lots musicals i disfresses, a més de participar en activitats de pinta-cares, de màscares, al parxís gegant, sorteig de premis, Photocall amb Tody la mascota i moltes activitats més relacionades amb la música gràcies a la col·laboració de Todojuguete i Oca Animaciones.

Les entrades estan a la venda en les taquilles de l’Auditori i del teatre Principal de Castelló, així com en www.instanticket.es

“La volta al món en 80 melodies” és un espectacle musicoteatral en el qual la música, la narració i els recursos multimèdia es combinen d’una manera didàctica i divertida perquè els xiquets puguen escoltar compositors importants en la història de la música com ara Rossini, Strauss, Morricone, Piazzolla o Paquito de Rivera.

Els solistes de l’Orquestra de València, junt amb l’actriu Débora Esteve aniran comptant vivències, anècdotes i coneixements musicals dels països que aniran visitant pel món. El concert està concebut de manera que els músics interactuen amb el públic en diferents moments de l’obra en interpretar escenes musicals xineses, musicals americans, tangos o música africana.

Durant l’espectacle es donaran a conéixer el folklore propi de cada país, amb la coreografia d’escenes musicals de Xina, Argentina, Àfrica o Estats Units; es podran escoltar peces musicals de compositors importants en la història de la música típiques dels països pels quals es va recorrent com el vals de Viena, la dansa del ventre d’Egipte, el pas doble d’Espanya, el tango d’Argentina o l’òpera d’Itàlia. Durant aquest espectacle musical acompanyarem la nostra desconcertada protagonista durant el seu viatge intentant recordar on està sa casa.

Gràcies a 6 artistes en escena acompanyats d’una posada en escena amb uns acurats recursos audiovisuals, il·luminació i vestuari descobrirem com les emocions que ens produeix la música no entenen de barreres i que és capaç d’arribar directament al cor, sense importar la cultura, l’origen, raça, ni color dels seus intèrprets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.