fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 100 xiquets i xiquetes reben un reconeixement en el dia de benvinguda al nuleret i nulereta

M茅s de 100 xiquets i xiquetes reben un reconeixement en el dia de benvinguda al nuleret i nulereta

Un any m茅s l’Ajuntament de Nules mitjan莽ant la regidoria d’Infantesa ha donat la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes de Nules nascuts el passat any 2016.

En total han sigut 126 xiquets i xiquetes els convocats per a participar d’este acte, en el que l’alcalde de Nules, David Garc铆a i la regidora d’Inf脿ncia, Rosa Ventura han fet entrega a cadascuna de les fam铆lies presents d’un conte commemoratiu. A m茅s els m茅s menuts han pogut tamb茅 gaudir de jocs instal路lats per a esta ocasi贸 a la pla莽a Major on s’ha desenvolupat l’acte.

“En este acte volem donar la benvinguda als nous nulerets i nuleretes, a m茅s 茅s un acte molt emotiu, ja que en el mateix es reuneixen totes les fam铆lies de la poblaci贸 amb xiquets i xiquetes nascuts el passat any, aix铆 juntament amb els pares estan tamb茅 els germans i avis”, comenta la regidora d’Inf脿ncia, Rosa Ventura.

Amb este acte es tanca la programaci贸 organitzada per a commemorar el Dia dels Drets dels Xiquets i Xiquetes que s’ha desenvolupat este cap de setmana a Nules. Cal recordar que divendres es va representar al Teatre Alc谩zar 30 elefants sota el paraigua, espectacle dirigit a beb茅s i primera inf脿ncia; dissabte els m茅s menuts van poder gaudir de m煤sica en directe amb La Gl眉ps Band, de tallers i d’un fotoreclam creatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.